MENIU CAUTĂ
01 Iul. 2013 13:48

CE GEST! Vezi ce au făcut TAXIMETRIŞTII muntenegreni pentru jurnaliştii români care mergeau la tragedia de la Podgorica!

Distribuie

Taximetriştii muntenegreni nu le-au luat bani jurnaliştilor pe care i-a transportat de la aeroport la locul tragediei. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Adelin Petrişor pe blogul său.

„Toată lumea a lăudat modul în care muntenegrenii i-au tratat pe răniții români. Îmi închipui că într-o țară cu o populație comparabilă cu un sector din București nu e ușor să tratezi la urgență zeci de oameni cu răni grave. otopeniDa, compatrioții noștri au apreciat reacția celor din Podgrica și au postat mesaje de mulțumire pe rețelele de socializare, au pus flori la poarta ambasadei de la București”, a scris Petrişor pe adelin-petrisor.ro.

Acesta a continuat: „După ce lucrurile s-au mai liniștit, am aflat ceva care m-a lăsat cu gura căscată. Maria mi-a zis ca trimișii Antenei 3 în Muntenegru nu au plătit taxiurile cu care au mers la locul unde s-a răsturnat autocarul. Da, taximetriștii muntenegreni nu au vrut să le ia bani pentru o cursă de zeci de kilometri. De ce? Ca să arate că sunt oameni și că drama românilor i-a impresionat. În acest fel au vrut și ei să ajute. Mai rar o asemenea reacție. Tot încerc să-mi imaginez cum ar fi procedat taximetriștii noștri…”
Citeşte şi: „Autocarul morţii zace încă în prăpastie!”

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Comentarii