Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ce mai vând românii pe internet?! Un sucevean oferă, pentru 140.000 de euro, o casă cu buncăr antiatomic!

Un anunț dat pe un cunoscut site din România a devenit viral după ce vânzătorul a oferit celor care au 140.000 de euro o casă cu buncăr.

De Gabriel Stoica,

Un bărbat vinde o vilă cu buncăr antiatomic, poziționată la doar 4 kilometri distanță de Suceava. Oferta, pentru mulți ciudată, s-a viralizat imediat în mediul online, grație ineditului, oamenii dorind informații despre această casă.

“Buncăr subteran antiatomic 35 mp, casă de vacanţă 100 de mp şi teren 4.000 de mp”, sună oferta suceveanului.

Vânzătorul a detaliat apoi că buncărul este construit din beton B300 armat cu plasă metalică, cu grosimea pereților de 40cm, îngropat la 3,5 metri sub nivelul solului, ecranat integral la interior cu tablă (3 tone) masivă de oțel de 6 mm. Acesta este proiectat pentru o familie de 4 persoane și conține: magazie de alimente, grup sanitar propriu cu deversare pat filtrant, alimentare cu apă din fântână de mare adâncime, instalație de filtrare și purificare aer, instalatie exhaustare, instalație de încălzire, sistem de comunicații radio emisie-recepție pe unde lungi și medii, panouri fotovoltaice, banc de baterii, grup electrogen 4,5Kw și un depozit de combustibil. În plus, buncărul este dotat cu o serie de senzori interiori și exteriori.

Vânzătorul a postat şi mai multe fotografii, cu instalaţiile şi sistemele de comunicaţie din interior, magazia de alimente deja umplută de provizii şi paturile suprapuse pentru lunga perioadă de adăpostire în buncăr, specificând că buncărul are toate utilitățile necesare supraviețuirii pentru cel puțin 3 luni și că motivul vânzării îl constituie relocarea.

Close
Închide
  Close