De Mihai Niculescu,

Polițiștii le-au găsit tefere, iar din primele cercetări nu ar fi fost victmele vreunei infracțiuni, transmite IPJ Dâmbovița, potrivit Agerpres.

Cele cinci fete, cu vârste între 13 şi 18 ani, au plecat săptămâna trecută, de la un centru social din Târgovişte, respectiv Ghica Mihaela Roberta, (15 ani), Bucur-Chivu Alexandra-Costinela (16 ani), Hâncianu Ana-Maria, (14 ani), Neagu Alexia-Lavinia, (13 ani) și Drosu Florenţa-Emilia (18 ani).

„În noaptea de 22 spre 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de colegii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au depistat cinci tinere care, la data de 19 decembrie, au plecat dintr-un centru de asistenţă socială din Târgovişte. Împreună cu acestea se afla şi o altă minoră, de 13 ani, din Târgovişte, a cărei plecare de la domiciliu a fost sesizată de familie în cursul serii de 21 decembrie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Fetele au fost fost audiate la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa.

Citeşte şi:

DOCUMENTE | După fuga lui Ceaușescu, apărătorii crimelor de la Revoluție din Ministerul de Externe s-au solidarizat brusc ”cu poporul și generalii”

Cât de ușor cad copiii pradă drogurilor legale. Crăciunul lui Cristi

VIDEO | Guvernul a acceptat amendamentul USR prin care se amână cu un an intrarea în vigoare a pensiilor speciale ale aleşilor locali

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente