MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 20:00

Cazul uluitor din Vrancea. Și-a călcat cu mașina finul care ar fi avut o relație cu nevasta lui, apoi s-a aruncat în fața trenului

Distribuie

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul bărbatului care s-a sinucis aruncându-se în fața trenului, după ce a lovit un pieton.  Sandu, în vârstă de 49 de ani avea o firmă care se ocupa de comercializarea de cereale.

Acesta a divorțat în luna mai de soția cu care are două fiice, una de 15 ani și una de 2 ani. Potrivit unor surse, femeia ar fi avut o relație cu bărbatul de 39 de ani pe care Sandu l-a lovit cu mașina. Uluitor este că relaţia dintre cei doi bărbaţi era extrem de apropiată.

Mai exact, Sandu era naşul de cununie al bărbatului pe care l-a lovit cu maşina. Potrivit poliţiştilor, victima accidentului le-a furnizat date importante despre autorul accidentului, pe care l-a recunoscut. Anchetatorii nu exclud varianta ca accidentul să fi fost cu intenţie.

„Există posibilitatea producerii unui accident cu intenţie, dar urmează să se stabilească în urma cercetărilor efectuate de colegii de la Poliţia Rutieră”, a declarat comisarul şef Zorel Burlan de la IPJ Vrancea, potrivit jurnaldevrancea.ro.

Bărbatul de 49 s-a sinucis la Odobeşti, în judeţul Vrancea, punându-se pe calea ferată, chiar înainte de sosirea trenului. Acesta lovise un pieton și fugise de la locul accidentului, înainte de a-și pune capăt zilelor.

Citește și

EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!

 

Comentarii