Mergi direct la conținut »
Cine este șoferul român care a murit într-un accident pe o autostradă din Belgia. Adrian era din Botoșani și era tatăl unui băiețel / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine este șoferul român care a murit într-un accident pe o autostradă din Belgia. Adrian era din Botoșani și era tatăl unui băiețel / FOTO

Cine este șoferul român care a murit într-un accident pe o autostradă din Belgia. Adrian era din Botoșani și era tatăl unui băiețel / FOTO

Românul care a murit într-un accident violent produs pe o autostradă din Belgia se numește Adrian Istrate, un tânăr din orașul Dorohoi din județul Botoșani. Bărbatul era căsătorit și era tatăl unui copilaș de câțiva ani care a rămas orfan.

De Răzvan Mihalașcu,

Accidentul cumplit în care și-a pierdut viața Adrian Istrate a avut loc miercuri pe autostrada E42 (A15), în apropierea localității Gouy-lez-Piéton din Belgia, notează botosaninews. Ciocnirea violentă în care au fost implicate trei camioane a avut loc după ce un șofer italian a frânat brusc din cauza unor lucrări efectuate pe șosea.

Un al doilea șofer, un francez, a reușit să încetinească autocisterna și să oprească. Românul Adrian Istrate nu a frânat, însă, la timp și a intrat cu viteză în camionul-cisternă care circula în fața lui.

Din cauza impactului puternic, cabina tirului condus de român a fost distrusă.

Botoșăneanul Adrian Istrate a murit, iar șoferul francez implicat în accident a fost rănit, conform  dhnet.be.

După ce au aflat despre tragedie, mai mulți prieteni și colegi ai șoferului din Dorohoi au publicat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Durere și tristețe ???
Ieri dimineață colegul ISTRATE ADUȚU a plecat în cursă pt todeauna??lăsând tot ce a avut mai drag acasă …un copilaș si o soție îndurerată”, 

„Azi pleacă pentru ultima lui cursă colegul ISTRATE ADUȚU , lăsând tot ce a avut mai drag pe lumea asta acasă… Își ia rămas bun de la soție, de la copilași,părinți frate,soră și prieteni”, sunt câteva dintre mesajele publicate pe Facebook, în memoria tânărului.

sursă foto: botosaninews


Citește și:

„Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, “și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)


 

Close
Închide
  Close