MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 21:58

Ziaristul Ciprian Chirvasiu a murit, la 54 de ani

Distribuie

Scriitorul, poetul și ziaristul Ciprian Chirvasiu a murit vineri, la vârsta de 54 de ani, vineri, 13 iulie, potrivit unui anunț publicat de asociația culturală Direcția 9.

 „Fratele și maestrul nostru Ciprian Chivasiu , personalitate marcantă a culturii contemporane, și-a plătit astăzi datoriile pământești,  iar sufletul său s-a întors la Tatăl. Împărtășim întru totul durerea familiei și a tuturor celor care, cu bună dreptate, l-au iubit. Vom rămîne martorii frumuseții sale sufletești și a înălțimii sale spirituale. Dumnezeu să-l odihnească!” a fost mesajul care a anunţat moartea acestuia. 

Ciprian Chirvasiu a fost, printre altele, editorialist la Adevărul, redactor sef -adjunct la Saptămâna  Financiară', senior editor al saptămânalului Eurolider', șef al departamentului Reportaj' la Jurnalul  Național', redactor șef-adjunct la Evenimentul Zilei' și secretar general de redacție la Ziarul Financiar'. Premiul pentru expresivitate jurnalistica în 2003, amintește Antena 3.

Ciprian Chirvasiu a fost căsătorit, timp de doi ani, cu sora lui Mircea Badea, Naty, iar cei doi aveau împreună o fetiță.

Ca o cruntă ironie, în urmă cu aproximativ un an, Naty și-a lansat prima sa carte de poezii. Însă, atunci a vorbit mai mult despre relația cu fratele ei. 'E cel mai darnic om!'

Și tot cu prilejul aceluiași eveniment, iubita lui Mircea Badea, Carmen Brumă a precizat că e mândră de cumnata ei. 'Eu și Naty ne știm de mult, dinainte să-l cunosc pe Mircea!'.
Carmen și Mircea au și ei împreună un copil, un băiețel pe nume Vlad. Mircea o alintă „Rontzi” pe nepoata sa.

Citește și: VIDEO/ Unde poți să te angajezi dacă nu ai luat BAC-ul. Peste 7.000 de locuri disponibile pentru elevii care nu au promovat


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii