Consiliul General al CNATDCU a validat rezoluția de retragere a titlului științific de doctor în Management deținut de Bodog, în unanimitate, cu 37 de voturi „pentru” din tot atâția membri prezenți.

Astfel, în urma acestei decizii, Bodog rămâne în mod oficial fără titlul de doctor în Management.

Decizia CNATDCU a fost dată în ultima ședință, care a avut loc în data de 18 iulie.

FOTO: PressOne

Florian Bodog, membru al Partidului Social Democrat (PSD), este ultimul politician important care primește în mod oficial verdict de plagiat din partea CNATDCU, după Gabriel Oprea și Victor Ponta.

O primă decizie de plagiat a fost dată pe această lucrare științifică cu exact un an înainte de verdictul CNATDCU, pe 18 iulie 2018, de către Comisia de Etică a Universității de Vest (UVT) din Timișoara, acolo unde Bodog a obținut titlul științific de doctor.

Dezvăluirea despre teza de doctorat a fostului ministru al Sănătății, intitulată „Managementul și marketingul unităților sanitare”, a fost făcută de PressOne, în exclusivitate, în data de 18 octombrie 2017.

Atunci, Emilia Șercan scria că Florian Dorel Bodog, ministru al Sănătății în funcție la acel moment, a plagiat 147 dintre cele 232 de pagini ale tezei sale de doctorat în Management, intitulată „Managementul și marketingul unităților sanitare” şi susținută în 2008 la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT).

Acesta mai deține un titlu de doctor în Științe Medicale, obținut în anul 2001 la Universitatea din Oradea.

Florian Bodog, în prezent senator PSD, a fost în anii trecuți, concomitent, secretar de stat în Ministerul Sănătății, senator, profesor universitar şi decan.

Citeşte şi:

Detalii noi despre listele cu angajați ale fostului ministru al sănătății, Florian Bodog. Avea pe ștat o avocată și pe fiica organizației pentru femei PSD Bihor

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri