De Andreea Radu,

În luna aprilie, Van Wagenen, 71 de ani, a fost reținut după ce a fost acuzat că a molestat o minoră de la începutul anului 2013 şi până la sfârşitul anului 2015.

Victima, care avea şapte ani la începutul abuzurilor, s-a plâns părinţilor ei că a fost atinsă în mod nepotrivit.

După acuzații, Institutul Sundance, organizaţia non-profit dedicată descoperirii regizorilor de film, artiştilor şi compozitorilor independenţi, a emis un comunicat prin intermediul căruia se afirmă că Van Wagenen nu mai este organizator al Festivalului de film şi nici membru al instituţiei din 1993.

Procesul a continuat, iar Sterling Van Wagenen a primit o a doua condamnare în același caz.

Cineastul a pledat vinovat și a obținut o înțelegere, astfel încât a reuşit să evite să i se adauge o pedeapsă suplimentară condamnării de închisoare pe un terment cuprins între şase ani şi pe viaţă primit cu o săptămână în urmă, potrivit Mediafax.

Van Wagenen va petrece în puşcărie cel puţin şase ani, dar comisia de eliberare va decide durata pedepsei, limita maximă fiind închisoarea pe viaţă.


Zbuciumul unei familii ai cărei copii au crescut între Spania și România: „M-am transformat într-o mamă fără trăsături pe chip”Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă