Mergi direct la conținut »
Codul portocaliu de ninsori şi vânt a fost prelungit, până la ora 21.00. Care sunt judeţele afectate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Codul portocaliu de ninsori şi vânt a fost prelungit, până la ora 21.00. Care sunt judeţele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit avertizarea de cod portocaliu de ninsori şi vânt, pentru judeţele Vâlcea, Gorj, Hunedoara şi Caraş-Severin, la altitudini de peste 1.800 de metri, până la ora 21.00. 

UPDATE 16:00:  Potrivit meteorologilor, în zonele menționate se va semnala ninsoare moderată, însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 80 – 100 km/h, chiar şi de 100 – 120 km/h. Fenomenul va determina scăderea vizibilităţii sub 50 de metri.


Un nou cod portocaliu de ninsori și vânt a fost emis în această dimineață, pentru patru județe din țară, valabil până la ora 15.00, în zone montane din Oltenia, Banat şi Transilvania.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 15:00, în judeţele Vâlcea, Gorj, Hunedoara şi Caraş-Severin, la altitudini de peste 1.800 de metri, se va semnala ninsoare moderată, însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 80 – 100 km/h, chiar şi de 100 – 120 km/h.

De asemenea, până la ora 16:00, va fi cod galben de vreme rea în judeţul Mureş (zona joasă), unde ninsoarea va fi însoţită de vânt, cu viteze care vor depăşi temporar la rafala 55 km/h. În plus, vizibilitatea va fi redusă la mai puţin de 100 de metri, potrivit Agerpres.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 11 februarie, prognoza meteo pentru perioada 11-24 februarie.


Citește și:

Glorie pe stomacul gol! Federația Română de Tenis n-a prevăzut niciun stimulent financiar pentru calificarea echipei în semifinalele Fed Cup


 

Close
Închide
  Close