De Mihai Niculescu,

Tatăl său fusese anterior închis timp de doi ani, după ce și-a strâns violent soția de gât, până ce i-a țâșnit sângele din ochi, iar tânărul acuză lipsa de reacție a poliției din Cleveland, care nu a luat măsuri pentru a împiedica violențele tatălui său.

Ben Wilson, în vârstă de 20 de ani, spune că a fost nevoit să acționeze întrucât mult timp poliția din Cleveland „nu a făcut nimic” pentru a-i proteja familia de tatăl abuziv. El a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că și-a lovit tatăl în cap cu ciocanul, de opt ori, lăsându-l cu găuri în față și leziuni cerebrale. Sentința i-a fost însă redusă de la 12 ani de închisoare, după ce un judecător a analizat dovezile despre comportamentul violent al victimei, arată publicația The Mirror.

Tânărul a fost eliberat recent din închisoare și a povestit calvarul prin care a trecut în ultimii ani, explicând că a acționat doar pentru a-și proteja mama.

Tatăl său, Craig Wilson, fusese și el la închisoare timp de doi ani, după ce și-a strâns soția de gât atât de puternic încât i-a provocat o hemoragie oculară.

„Poate că dacă ar fi existat o altă soluție aș fi făcut un pas în spate și m-aș mai fi gândit. Puteam să procedez altfel, dar am văzut poliția de atâtea ori la noi acasă și n-au făcut naibii nimic. Nu contează de câte ori le-am cerut ajutorul, nu au făcut nimic niciodată, așa că a trebuit eu să rezolv problema” a spus Ben Wilson.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

Tânărul susține însă că nu regretă că și-a atacat tatăl cu ciocanul.

„Am vrut ca violențele să înceteze. M-am sacrificat, mi-am spus asta mie însumi și nu regret. Într-adevăr, am făcut o greșeală uriașă, dar așa cum văd eu lucrurile acum, dacă nu aș fi procedat așa, mama mea nu ar fi astăzi printre noi” a mai spus Ben.

Oficialii poliției din Cleveland au confirmat că ofițerii au fost chemați de multe ori la domiciliul familiei pentru aplanarea scandalurilor conjugale. Detectivul Matthew Hollingsworth a spus că „îi pare extrem de rău” că familia consideră că a fost abandonată de forțele de ordine.

Pe 7 august 2007, polițiștii au intervenit în locuința familiei, iar Craig Wilson a fost arestat pentru că și-a lovit soția și l-a bătut la fund pe fiul său. După două săptămâni, tatăl a fost eliberat și a venit acasă. Și-a strâns soția de gât spunându-i că „dacă eu nu te pot avea, nimeni altcineva nu o va putea face”.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

Câteva zile mai târziu, după o altă ieșire violentă, bărbatul a primit un ordin de restricție pe care însă l-a încălcat.

Potrivit publicației „The Northern Echo”, doamna Wilson se afla în baia de la etaj când a auzit zgomote în casă și a presupus că unul dintre copii se întorsese.

Femeia a coborât și l-a văzut pe soțul ei în capul scărilor. „De ce îmi faci asta?” l-a întrebat ea.

Atunci, el a luat un cuțit de bucătărie din suport și i-a spus. „O să-ți dai dracului capul!”

A urmat o luptă corp la corp iar bărbatul a fost dezarmat, dar a reușit să o strângă pe femeie de gât, până a leșinat. Ea a povestit apoi în instanță că își amintește că s-a trezit și a fugit la mașină, chemând Poliția.

Craig Wilson a fost condamnat atunci la doi ani de închisoare.

Citeşte şi:

Dosarul trebuie luat de la zero! Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani: „Acolo nu este un singur autor!”

Copilul femeii abuzate de partener și umilite de o judecătoare, luat de tată cu forța, de pe stradă. Cum îl scuză un polițist pe tatăl agresiv

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută