Mergi direct la conținut »
Contabilul unei echipe de fotbal a sustras peste 290.000 de euro din conturile clubului. I-a cheltuit cu o fată care face videochat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Contabilul unei echipe de fotbal a sustras peste 290.000 de euro din conturile clubului. I-a cheltuit cu o fată care face videochat

Contabilul unei echipe de fotbal a sustras peste 290.000 de euro din conturile clubului. I-a cheltuit cu o fată care face videochat

Andrew Barnbrook era contabilul unei echipe din ligile inferioare engleze: AFC Flyde. Omul și-a văzut conștiincios de treabă până când a dezvoltat o obsesie pentru o fată care face videochat și care își taxează clienții cu generoasa sumă de 8 lire pe minut.

Fata pentru care omul a fost în stare să facă orice, inclusiv să încalce legea, se numește în mediul online Victoria Sinclair. După ce frauda de 250.000 de lire (peste 290.000 de euro), bani pe care i-a transferat din contul clubului în contul său pentru a avea posibilittea să-i facă daruri generoase tinerei, Andrew a fost dat în judecată.

În fața instanței, acesta a mărturisit că a plătit-o pe Victoria inclusiv pentru întâlniri private. Dincolo de cadourile scumpe făcute Victoriei, omul a mai cheltuit o sumă frumușică și pe pariuri, sperând, probabil, că va da lovitura și va acoperi „gaura” din bugetul clubului care se tot mărea.

Victoria Sinclair l-a făcut să scoată sume impresionante din conturile clubului

Și-a recunoscut vina

Andrew Barnbrook a pledat vinovat pentru fraudă. „Acuzatul și-a recunoscut vina. El a avut acces la banii din conturile clubului și i-a transferat în contul său. O parte i-a folosit pentru pariuri, altă parte pentru sesiuni online cu fata de la videochat, dar și pentru cadouri scumpe. A întâlnit-o și față în față, și a plătit pentru asta”, a spus procurorul de caz, Neil White.

„El îi cumpăra cadouri. Orice își dorea fata, el îi lua”, a mai spus White. Cazul lui Andrew Barnbrook va fi judecat în aprilie, dar problema mare o reprezintă cuantumul sumei furate.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

David Haythornthwaite, președintele clubului AFC Flyde, spune că și-a luat gândul de la bani. „E trist, pentru că am dezvoltat o afacere de la un singur angajat, în 1998, și am ajuns la un număr de 300. Acest caz ne arată defecțiunile sistemului nostru de funcționare, care i-au permis lui Andrew Barnbrook să ia atâția bani din conturile clubului.

E păcat că de toată această sumă a beneficiat o singură persoană, o fată din Manchester și nu există nicio cale legală prin care să-i putem cere banii înapoi”, a declarat David Haythornthwaite.

FOTO: Facebook


„Dosarul Moscova 2” este numele pe care BNR l-a dat documentelor de la Brașov. Bucătarul Attila Szocs, un maghiar din Brașov, și iranianul Rezaei Kejani Davood au făcut o descoperire care reaprinde o veche dispută istorică și de patrimoniu

Close
Închide
  Close