MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2018 15:51

Copil nou-născut găsit mort în toaleta unui avion în Indonezia

Distribuie

Copil nou-născut găsit mort în toaleta unui avion din Indonezia după ce aeronava a aterizat și pasagerii au coborât. Poliția indoneziană a reținut duminică o femeie suspectă în acest caz, scrie AFP.

Hani, o imigrantă de 37 de ani din Cianjur, în vestul Java, a fost arestată la scurt timp după ce a aterizat pe aeroportul Soekarno-Hatta din Jakarta, Indonezia, a declarat șeful poliției aeroportuare, Ahmad Yusef.

„Nu este într-o stare bună de sănătate și nu va fi interogată până nu va fi pregătită. Femeia este acum internată în centrul de sănătate al aeroportului”, a declarat Yusef despre femeia care cred că este mama copilului găsit mort.

Poliția suspectează că Hani, care a lucrat timp de patru ani ca îngrijitoare casnică în Abu Dhabi, a dat naștere în secret în timpul unui zbor Etihad de acolo de sâmbătă spre Jakarta.

La aproximativ patru ore după decolare femeia a început să sângereze, determinându-l pe căpitan să aterizeze de urgență la Bagkok. Acolo, o echipă medicală a urcat la bord și a preluat-o pe Hani după care avionul și-a continuat drumul mai departe spre Jakarta o oră mai târziu. Femeia a primit îngrijiri medicale și apoi a fost urcată într-un alt zbor care a trimis-o în indonezia.

Dar angajații serviciului de curățenie au descoperit bebelușul mort, înfășurat într-o pungă de plastic, într-un sertat din toaleta primului avion în care s-a aflat Hani.

Încă nu a fost stabilită cauza morții bebelușului.


Citește și: Atunci și Acum: Călin Popescu Tăriceanu, de la pasiunea pentru mașini, la adversar declarat al președintelui Iohannis


 

Citește mai multe despre avion, Copii, indonezia și toaleta pe Libertatea.

Comentarii