Mergi direct la conținut »
Copil rănit în Craiova, după ce coarda unei tiroliene s-a rupt. Descoperirea scandaloasă făcută de tatăl băiatului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Copil rănit în Craiova, după ce coarda unei tiroliene s-a rupt. Descoperirea scandaloasă făcută de tatăl băiatului

Copil rănit în Craiova, după ce coarda unei tiroliene s-a rupt. Descoperirea scandaloasă făcută de tatăl băiatului

Un copil în vârstă de 10 ani a fost rănit, la joacă, după ce coarda unei tiroliene s-a rupt. Accidentul s-a produs într-un parc de recreere din Craiova, unde copilul a căzut de la o înălțime de 8 metri. Băiatul a suferit câteva leziuni și a fost internat în spital, iar Poliția a deschis o anchetă.

De Mihai Niculescu,

Băiatul a căzut de la opt metri înălţime, dar echipmanetul de protecţie i-a salvat viața. Copilul are vânătăi şi o entorsă, dar este în afara oricărui pericol, susțin medicii. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a întâmplat duminică, după o activitate a unui ONG despre rolurile autorităților, polițiștilor și judecătorilor într-o societate modernă, la care au participat sute de copii. Micuții au ieșit apoi la joacă în aer liber.

Tatăl minorului accidentat vorbește însă de gravă neglijență din partea administratorilor locului de joacă, pentru că tiroliana fusese reparată necorespunzător. ”Era ruptă și asigurată cu bandă adezivă în speranța că ar rezista. Am venit practic la o joacă și mă duc să îl iau de la spital” a declarat la DIGI24 Daniel Bornaz, tatăl copilului accidentat.


Citește și: Noaptea Muzeelor se desfășoară pe 19 mai în Capitală. Lista spectacolelor și locațiilor ce pot fi vizitate


Close
Închide
  Close