14 Sep. 2017 11:00

UPDATE/ Copil rănit în Parcul Tei din București într-un loc de joacă. Instalațiile, vechi de 10 ani!

Distribuie

Un copil rănit în Parcul Tei din București a fost transportat de urgență la spital, după ce și-a fracturat coloana într-un loc de joacă. Din primele informații, fetița a căzut, după ce o chingă s-a desprins.

UPDATE 14 septembrie, ora 11:10: Dan Cristian Popescu, Viceprimarul sectorului 2: Frânghia pare să fi fost tăiată.

Zona din Parcul Tei unde s-a întâmplat accidentul este acum securizată. ”Reprezentanții ANPC sunt la fața locului în acest moment. Le-am pus la dispoziție toate documentele, ca să vedem că s-a întâmplat de fapt. Frânghia (de la locul de joacă-n.r.) pare a fi tăiată, de aceea o să apelăm și la Poliție să ne ajute în această anchetă. Locurile de joacă sunt verificate săptămânal de angajații ADP, dar cu această ocazie am dispus o supraverificare a tuturor celor 130 de locuri de joacă câte sunt în sector”, ne-a declarat viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Potrivit acestuia, fetița se va întoarce în curând la școală: ”fetița este în afara oricărui pericol. Din fericire, nu are coloana fisurată, ci o contuzie abdominală. Regretăm incidentul și vom lua toate măsurile care se impun”.

Jucăriile sunt vechi de 10 ani

Primăria sectorului 2 a transmis, printr-un comunicat de presă că ansamblul de joacă la care s-a petrecut incidentul are trecute, la vedere, toate informațiile privind categoriile de vârstă (4 – 12 ani) pentru care a fost construit, datele de identificare ale firmei producătoare și a reprezentantului legal din România. Complexul de joacă din Parcul Tei la care s-a petrecut incidentul a fost produs în anul 2007 în Germania, de către o firmă specializată, importat și instalat de către o societate comercială din Oradea.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Copila a fost transportată de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca.

La fața locului s-a deplasat o echipă a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor care cercetează incidentul. Reprezentanții ANPC susțin că au cerut documente cu privire la jocurile de joacă șefului Administrației Domeniului Public sector 2.


Citește și VIDEO/Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a vorbit în studioul Libertatea despre scandalul relațiilor sexuale în Biserică


 

 

Loading...
Comentarii