MENIU CAUTĂ
04 Mar. 2013 16:13 , de Geo Berciu

„Copilul Elodiei este MANIPULAT de familia lui Cioacă”! Vezi CUM şi-a TRATAT bunica maternă!

Distribuie

Numai că avocata familiei Ghinescu a vorbit despre influenţa pe care familia fostului poliţist Cristian Cioacă o are asupra micuţului: "Copilul Elodiei este manipulat de familia lui Cioacă!" Şi afirmaţiile ei sunt susţinute de un episod petrecut la şcoala lui Patrick.

Bunica maternă, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, susţine că a mers la şcoală pentru a-şi vedea nepotul, însă directorul nu a permis acest lucru decât în prezenţa surorii lui Cristian Cioacă, cea care are grijă, în mod oficial de acesta. Numai că în momentul în care mătuşa şi-a făcut apariţia, a început să o acuze pe Emilia Ghinescu că Cioacă stă în închisoare din cauza ei. Vizibil speriat şi traumatizat, Patrick a reacţionat către bunica lui: „Nu mă iubeşti”.

Atât avocata, cât şi bunica băieţelului susţin că au rămas şocate de manipularea la care este supus băieţelul de 7 ani, fiind convinse că orele de consiliere psihologică, la care Patrick ar trebui să meargă, nu au existat decât pe hârtie.
Procesul pe fond în care poliţistul Cristian Cioacă este acuzat că şi-a omorât soţia, pe Elodia Ghinescu, a fost amânat pentru 2 aprilie, din lipsă de procedură, în condiţiile în care copilul soţilor Cioacă a fost introdus ca parte în proces, la propunerea avocatului poliţistului, Maria Vasii. Emilia Ghinescu şi Robert Ghinescu, mama şi fratele Elodiei, s-au constituit parte civilă în acest proces, solicitând daune de peste cinci milioane de euro.

Citește mai multe despre Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii