Mergi direct la conținut »
CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Prima imagine de la nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cum s-a îmbrăcat ginerele și ce rochie uluitoare a purtat mireasa
Ştiri Libertatea > Ştiri > CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Prima imagine de la nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cum s-a îmbrăcat ginerele și ce rochie uluitoare a purtat mireasa

CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Prima imagine de la nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cum s-a îmbrăcat ginerele și ce rochie uluitoare a purtat mireasa

Avem prima imagine cu mirii Cristi Borcea și Valentina Pelinel! Cei doi au arătat spectaculos în cea mai importantă zi din viața lor.

De Dana Aramă,

Eduard Apostol

Pentru nunta cu Cristi Borcea, de la Budapesta, Valentina Pelinel a ales să poarte o rochie de tip prințesă, care i-a venit foarte bine și care i-a mascat sarcina.

Blonda a avut o coafură pe măsură, cu părul ondulat și lăsat pe spate, iar machiajul i-a pus foarte bine în valoare frumusețea naturală.

La rândul lui, mirele Cristi Borcea a arătat impecabil într-un costum negru, la care a asortat un papion în aceeași nuanță.

Cei doi au fost fotografiați de reporterii Libertatea chiar înainte de plecarea la biserica unde a avut loc slujba de cununie. Radiind de fericire! Așa au arătat cei doi. Cristi Borcea a fost extrem de atent cu miresa lui, ținându-i tandru mâna pe burta de gravidă.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.  Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea are loc în Ungaria duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA. Petrecerea va avea loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapăesta, Gundel.


Citește și:VIDEO/ România umană: 3.000 de femei și bărbați vor să fie voluntari la Spitalul de Copii ”Marie Curie”! „În cadrul proiectului de voluntariat se intră mai greu ca la o companie multinațională”


 

Close
Închide
  Close