Mergi direct la conținut »
Creditul pentru dinți. TBI lansează împrumuturile online pentru servicii stomatologice
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Creditul pentru dinți. TBI lansează împrumuturile online pentru servicii stomatologice

Creditul pentru dinți. TBI lansează împrumuturile online pentru servicii stomatologice

TBI Credit lansează împrumuturile pentru servicii stomatologice cu plata în rate. Acestea sunt acordate în parteneriat cu clinica DentoCare și va permite românilor să acceseze aceste servicii prin intermediul platformei digitale de creditare a TBI.

De Daniel Ionașcu,

Creditele se acordă online, solicitările pot fi efectuate în orice moment al zilei sau săptămânii, iar împrumuturile se pot acorda între 6 luni și 5 ani.

”Clienții DentoCare pot beneficia, începând cu luna august, de servicii de specialitate complexe, inclusiv aparate sau implanturi dentare, cu finanțare 100% digitală oferită de TBI Credit. Metoda de plată este accesibilă direct pe DentoCare.ro, iar procesul de creditare este exclusiv online, disponibil 24/7, fără a fi necesară vizita la bancă. După ce aleg serviciile stomatologice pe care vor să le finanțeze prin TBI Credit și numărul de rate – între 6 și 60, clienții intră în apel video cu un reprezentant al TBI Credit în vederea identificării online și a semnării electronice a tuturor documentelor necesare”, se arată într-un comunicat al TBI Credit.

De la electronice la sistemul medical

„Parteneriatul cu DentoCare este primul pas pe care îl facem pe segmentul finanțării de servicii medicale. În prezent, majoritatea comercianților care folosesc platforma noastră digitală de creditare provin din industrii precum IT&C, fashion, decorațiuni interioare, DYI sau turism.

Platforma eCommerce permite practic oricărui business să asigure clienților posibilitatea de a accesa soluții de finanțare simplu și rapid, într-un proces digital și sigur, care necesită doar 10 minute”, a declarat, într-un comunicat, Kostas Tovil, vicepreședinte senior al TBI Credit, responsabil de sectorul de comerț electronic.

Comercianții pot integra platforma digitală de creditare oferită de TBI Credit pe website-urile proprii.

Retailerul de electronice Altex a lansat de curând posibilitatea de a accesa credite online pe propriul site, într-un parteneriat realizat tot cu TBI Credit.

Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă
Recomandări

Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

Cine sunt TBI și DentoCare

Fondată în 2003, TBI Credit este parte a TBI Bank, care operează în România și Bulgaria sub umbrela 4finance. Compania spune că acesta este cel mai mare grup european de creditare online și pe mobil. Prin intermediul unei rețele de peste 5.000 de agenții, TBI deservește aproximativ 1,4 milioane de clienți, mizând pe consumatori.

DentoCare este o societate cu profil medical, cu capital 100% românesc, care oferă în cadrul clinicilor sale tratamente stomatologice.

 

Close
Închide
  Close