Mergi direct la conținut »
FOTO/ Criminalul care și-a ucis soția și apoi a încercat să se sinucidă a fost operat. Medicii spun că operația a fost un succes Galerie foto
7imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO/ Criminalul care și-a ucis soția și apoi a încercat să se sinucidă a fost operat. Medicii spun că operația a fost un succes

FOTO/ Criminalul care și-a ucis soția și apoi a încercat să se sinucidă a fost operat. Medicii spun că operația a fost un succes

Criminalul care și-a ucis soția și apoi a încercat să se sinucidă, intrând cu mașina într-un stâlp, a fost operat. Medicii de la Spitalul Municipal din Timișoara spun că operația a fost un succes.

De Raluca Diaconu,

Teribila crimă s-a petrecut în zorii zilei de joi. Bărbatul de 29 de ani, din județul Gorj, stabilit la Timișoara împreună cu soția, s-a enervat foarte tare pe iubita lui și a înjunghiat-o de mai multe ori în piept și în abdomen.

Se pare că tânărul muncea ca șofer pentru o firmă, într-o localitate aflată în apropiere de orașul Augsburg din Germania. Era mai mereu plecat, iar proaspăta soție rămăsese la Timișoara, într-un apartament de pe Calea Girocului. Cum nu prea stătea pe acasă, a devenit foarte gelos și se certa des cu ea. În noaptea de miercuri spre joi, cearta a degenerat, iar la nervi tânărul a pus mâna pe un cuțit și i l-a băgat în piept nevestei de mai multe ori.

Când și-a dat seama ce a făcut, a încercat să se sinucidă, și-a băgat și el cuțitul în stomac și în piept. S-a urcat apoi în mașină și a plecat la drum, cu gândul să între cu autoturismul în ceva și să moară. A ajuns pe Calea Lugojului din Timișoara și a intrat într-un stâlp, pe care l-a pus la pământ.

Gorjeanul era în viață când a ajuns ambulanța la locul faptei, iar medicii l-au dus de urgență la Spitalul Municipal, unde a fost operat.

Conform doctorilor, plăgile din stomac și piept au fost destul de grave și putea să moară, dar au reușit să-i salveze viața, în prezent, starea sa fiind  stabilă.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, care au dispus începerea urmăririi penale pentru violență în familie – omor comis asupra unui membru de familie, respectiv soția. Anchetatorii spun că femeia a murit la scurt timp de când a fost înjunghiată.

„În noaptea de 23/24 mai, o persoană de sex feminim în vârstă de 26 de ani a fost ucisă prin aplicarea mai multor lovituri de cuțit, în timp ce aceasta se afla în locuința sa situată în Municipiul Timișoara. Decesul victimei a survenit la scurt timp de la producerea leziunilor traumatice. Din primele investigații rezultă indicii că autorul faptei este soțul victimei. Acesta a fost implicat în aceeași noapte într-un accident rutier, soldat cu vătămarea sa, aflându-se în prezent internat într-o unitate spitalicească, neputând fi, până în acest moment, audiat”, transmit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul va fi audiat, iar anchetatorii vor stabili exact ce s-a întâmplat în apartamentul în care și-a ucis soția.

Citește și: VIDEO / Psihologul Libertatea: Şoferul microbuzului care a provocat tragedia din Ungaria este definiţia lipsei de discernământ

Close
Închide
  Close