MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 11:22

Cum ar fi putut fi evitat cumplitul accident din Sălaj. Decizia luată de șoferiță

Distribuie

Cele patru tinere moarte în cumplitul accident din Sălaj ar fi trăit acum dacă șoferița, care a scăpat cu viață, ar fi luat o altă decizie. Tânăra care era la volan a ales o rută ocolitoare din cauza gropilor din asfalt de pe drumul cel mai scurt către casă.

Cele patru tinere, Mădălina, Sara, Claudia şi Maria se întorceau de la Cluj-Napoca unde participaseră la festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice. Mașina, un WW Passat era condusă de prietena lor, Sanda Ungur. Șoferița nu a mers pe drumul cel mai scurt către casă, povestesc rudele, ci a ales o rută ocolitoare din cauza craterelor din asfalt de pe drumul din zona Pasului Mesteacăn, arată observator.tv.

Joi după amiază, după ce se întorceau de la petrecerea de absolvire, Sanda a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată de la Jibou. Șoferița nu s-a asigurat iar mașina a fost lovită într-o fracțiune de secundă de trenul venind în viteză. Tinerele se aflau în spate și au fost proiectate în afara mașinii, murind pe loc. Fata de la volan a supraviețuit, dar se află în stare gravă, la spital.

Cine erau cele patru fete decedate în accidentul de la Jibou, Sălaj.

Cele patru tinere au murit lovite de tren, la Jibou. Foto în ordine: Claudia, Mădălina, Sara, Maria

Patru fete din cele cinci aflate într-o mașină au murit spulberate de tren în cumplitul accident feroviar petrecut la Jibou, Sălaj. Tinerele, care nu aveau mai mult de 21 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren.

Fetele erau toate din Maramureș

Fetele erau prietene și vecine, pentru că toate erau din Maramureș, dar erau studente la universități diferite, Baia Mare, Cluj sau Oradea. În seara fatidică, fetele se întorceau de festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca, unde este studentă una dintre ele, Sanda Ungur.

Mădălina, Sara, Claudia și Maria nu au avut nici o șansă după ce mașina a fost lovită de tren.

Sursa foto: observator.tv

Citește și: SURSE/ Strategia Reacție rapidă la plângerea penală la adresa premierului Dăncilă'. Punctajul PSD, copy paste în comunicatele de presă. La ce au de gând să dea foc acum?'

Loading...
Comentarii