De Răzvan Mihalașcu,

Cu o suprafață de aproape 400 de metri pătrați, apartamentul ”Manhattan Sky Suite” dispune de trei dormitoare și este considerat punctul de atracție al turnului rezidențial de lux One57 al hotelului Park Hyatt din New York, notează CNN.

Hotelurile din New York sunt renumite pentru apartamentele speciale, însă nimic din ceea ce există în oraș nu se compară cu noul apartament în materie de lux și de priveliște asupra Central Park și a cartierului Manhattan.

Peter Roth, managerul general al hotelului Park Hyatt din New York:

Apartamentul dispune de trei toalete dotate cu jacuzi și dușuri cu senzori, de un lift privat, o sufragerie impunătoare cu o masă pentru 10 invitați, un spațiu destinat special pentru micul dejun, precum și de o bucătărie dotată cu electrocasnice profesionale.

Priveliștea spectaculoasă spre Central Park poate fi admirată prin geamurile panoramice din camera principală. De asemenea, în apartament există și un șemineu încastrat în sticlă.

Apartamentul de lux a fost decorat de o firma Jeffrey Beers International și include opere ale unor artiști precum James Nares și Andisheh Avini.

În prețul de 350.000 de dolari, cât costă un sejur, este inclusă cazarea, micul dejun, tratament Spa, transportul cu elicopterul pentru șase invitați, dar și un serviciile unui bucătar-șef și ale unui majordom.

Prin comparație, cu banii pentru o singură noapte de cazare în hotelul de lux (echivalentul a 45.000 de euro)poate fi cumpărat un apartament nou cu două camere în București.

foto: hyatt.com

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile