MENIU CAUTĂ

Cum s-au bucurat francezii din București la finala CM 2018 (VIDEO)

Distribuie

Francezii aflați în capitala României, în după-amiaza zilei de 15 iulie, au văzut finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018 în Centrul Vechi. Reporterii Libertatea s-au aflat printre ei și au filmat totul, așa că acum poți să vezi cum s-au bucurat francezii din București la finala CM 2018!

Franța a luat titlul mondial, după o finală superbă, iar ”cocoșii” s-au impus, din nou, după 20 de ani.

Griezmann a fost omul primei reprize. A scos faultul premergător primului gol, tot el a centrat pentru autogolul lui Mandzukici. Apoi a executat cornerul la finalul căruia s-a dictat penalty, pe care tot el l-a transformat.

Croatul Ivan Perisici a egalat, dar tot el a comis acel henț în careu care le-a asigurat iar rivalilor avantaj pe tabelă.

După pauză, Franța a avut câteva minute magice, în care s-a depsrins decisiv după golurile lui Pogba și Mbappe. Ultimul gol va rămâne și el în istorie, pentru că gafa lui Lloris nu va putea fi ușor uitată.

Mandzukici a devenit primul jucător care a marcat un autogol într-o finală de Mondial. Apoi a reușit și un gol, iar performanța sa va fi foarte greu de egalat.


Citește și: VIDEO/ Ce înseamnă fantasy sports? Sfaturi de la Lisa Ann, actrița porno campioană la fantasy fotbal


 

Citește mai multe despre centrul vechi pe Libertatea.

Comentarii