Mergi direct la conținut »
FOTO | Zâmbete pe chipurile familiei regale, la o săptămână de la înmormântarea Regelui Mihai Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Zâmbete pe chipurile familiei regale, la o săptămână de la înmormântarea Regelui Mihai

FOTO | Zâmbete pe chipurile familiei regale, la o săptămână de la înmormântarea Regelui Mihai

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, membrii Casei Regale au oferit cadouri angajaţilor Casei Majestății Sale. Mai multe imagini de la evenimentul care s-a desfăşurat la Palatul Elisabeta, au fost postate pe o rețea de socializare. 

Colectivul de angajați ai Casei Majestății Sale au primit la Palatul Elisabeta cadouri de Crăciun. Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, alături de Principesele Elena, Sofia, Maria și de sora lor, Irina, au împărțit darurile în Sufrageria mare a Palatului.

În ciuda perioadei de Mare Doliu, s-a simțit apropierea dintre membrii Casei Regale și angajații Palatului Elisabeta. Pe chipurile fiicelor Regelui Mihai I s-au putut observa zâmbete, pentru prima dată de când ultimul suveran al României a încetat din viață. De altfel, intregul moment s-a desfășurat în apropierea unui tablou al Regelui Mihai.

Iată comunicatul integral emis de Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale.

Ca în fiecare an, angajații Casei Majestății Sale au primit daruri de Crăciun, pentru ei și familiile lor. Întâlnirea s-a petrecut în Sufrageria Mare a Palatului Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Principele Radu, însoțiți de Principesa Elena, de Irina, de Principesa Sofia și de Principesa Maria, au mulțumit tuturor pentru munca și devotamentul dovedite în acest an, deosebit de intens și marcat, la final, de dispariția Regelui Mihai I, cel mai longeviv dintre monarhii României din toate timpurile.

Pentru Trenul Regal al Aducerii Aminte, la Mărășești, Mărăști și Oituz, pentru Garden Party de 10 mai, pentru toate vizitele externe ale Familiei Regale și, mai ales pentru funeraliile regale, personalul Casei a dat dovadă de o capacitate de muncă și un devotament ieșite din comun.

Majestatea Sa Custodele Coroanei a mulțumit tuturor, inclusiv celor care, departe de familiile lor, au servit cu atâta dăruire și afecțiune pe Regele Mihai, la reședința sa privată din Elveția.

De Crăciun, familia Regală a decis să reînnoade tradiția petrecerii sărbătorilor de iarnă la Castelul Regal Săvârșin, acolo unde Regele Mihai și Regina Ana obișnuiau să întâmpine sărbătoarea nașterii Domnului. Aflați în doliu, membrii Familiei Regale nu va primi, ca în anii precedenți, colindătorii la Castelul Regal.

Sursa foto: Instagram


CFR Călători suplimentează numărul trenurilor şi personalul în perioada sărbătorilor de iarnă


 

Close
Închide
  Close