Mergi direct la conținut »
Dacian Cioloş, primul atac dur la preşedintele Iohannis: "Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate marionetele unui infractor ca Dragnea, trebuie să îți asumi responsabilitatea" Galerie foto
4imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dacian Cioloş, primul atac dur la preşedintele Iohannis: "Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate marionetele unui infractor ca Dragnea, trebuie să îți asumi responsabilitatea"

Dacian Cioloş, primul atac dur la preşedintele Iohannis: „Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate marionetele unui infractor ca Dragnea, trebuie să îți asumi responsabilitatea”

Dacian Ciolos, care deschide lista Alianței USR PLUS, a lansat, duminică seara, la Timişoara, primul atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, reproşându-i că i-a numit pe premierii "marionete" ai lui Liviu Dragnea.

De Valentina Postelnicu,

”Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloș, la evenimentul de lansare a candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare.

”Vrem un președinte implicat și responsabil, un parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”, a mai spus el.

Reacţia lui Cioloș vine după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Vaslui, că propaganda PSD pune Guvernul Cioloș „în spinarea” liberalilor, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern și i-au dat voturile pentru învestitură.

„De obicei, propaganda PSD pune Guvernul Cioloş în spinarea noastră, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern şi, mai mult decât atât, vă readuc aminte că mâna dreaptă a lui Cioloş a fost Vasile Dâncu, un exponent de bază al PSD, iar PNL nu a avut niciun ministru, nu a avut niciun secretar de stat, nu a avut niciun reprezentant în prima linie şi în a doua linie”, a declarat Ludovic Orbanm atunci.


Citeşte şi:

VIDEO | Vrăjitoarele din România și alegerile europarlamentare, subiectul unui reportaj Euronews: „Apa fermecată va lumina și va limpezi mintea politicienilor”

Close
Închide
  Close