Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Dan Adamescu, înmormântat. Fosta soție este ”maestru de ceremonie”

Trupul neînsuflețit a milionarului Dan Adamescu a fost disputat ieri de către fosta soție și sora milionarului, chiar în curtea IML. După câteva ore de deliberări, medicii legiști au decis să-l cedeze lui Carmen Adamescu, cea care i-a fost consoartă vreme de aproape 20 de ani, și care a decis să-l îngroape astăzi la cimitirul Evanghelic, din Capitală. 

De Maria Apostol,

UPDATE 15.40: Înmormântarea s-a încheiat, iar o parte dintre cei prezenți s-au îndreptat către un restaurant de lux din București, unde va avea loc pomana.

[libgallery id=”1725666″]

fotografii: Dumitru Angelescu

UPDATE 14.40: Fostele soții și sora lui Dan Adamescu participă la funeralii, însă Rani, fiul vitreg, se pare că nu va merge.
pomana
Pachetele pentru pomana lui Adamescu au conținut fructe, băuturi răcoritoare și bere. 

UPDATE 14.25: Zeci de oameni s-au adunat la cimitirul Evanghelic din Capitală, inclusiv colegi de facultate ai lui Dan Adamescu. Oamenii care s-au ocupat de paza și protecția afaceristului sunt cei care vor căra sicriul pe umeri până la groapă.


Bătaia pe cadavrul lui Dan Adamescu a început, ieri, chiar când medicii legiști efectuau autopsia pentru a-i stabili cauza morții.

Discuţia a început calm, mai mult ca o negociere şi a degenerat într-un conflict în toată regula, din care fiecare voia să iasă ca posesor al trupului neînsufleţit al lui Dan Adamescu şi să se ocupe de cele creştineşti. Avocatul a prezentat un act de împuternicire din partea lui Alexander, care se află în Marea Britanie, iar fosta nevastă argumente puternice conform cărora divorţul dintre ea şi Adamescu nu s+a încheiat, ceea ce i-ar da dreptul asupra trupului neînsufleţit şi obligaţia morală să-l îngroape. Toată nebunia a fost privită cu ochi mari de personalul medical prezent la faţa locului.

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice
Recomandări

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice

 

cavou dan adamescu

Bătaie pe trupul neînsuflețit în curtea IML

„Ea, legal, are dreptul asupra trupului pentru că procesul de divorţ început în 2014 nu este finalizat. Acesta a fost judecat pe fond şi se află în faza de apel. În această situaţie, femeia are dreptul, dar aici nu mai este vorba de drept, ci de moralitate. Ea l-a lăsat baltă atunci când eramai greu, când a fost ridicat de Procuratură şi acum vrea să-l înmormânteze…”, ne-a declarat o sursă din preajma familiei.

De partea cealaltă, reprezentanții lui Alexander Adamescu au declarat, tot ieri, că se vor conforma oricărei decizii.

”Nu ne dorim să-l ținem 30 de zile într-un frigider, cât ar dura să se pronunțe o instanță în acest caz. Vom ceda noi, dacă va fi nevoie. Potrivit legii, când doi soți sunt în judecata pentru separare, iar unul dintre ei moare, căsătoria se declară desfăcută. Doamna Palade nu vrea să discute cu niciun alt reprezentant al familiei. Ea dorește să-l îngroape la Bellu, deși Dan Adamescu i-a transmis surorii lui că dorește să fie îngropat la Bellu Evanghelic”, a declarat pentru Libertatea un reprezentant al familiei.

Citește și: 

Close
Închide
  Close