UPDATE 15.40: Înmormântarea s-a încheiat, iar o parte dintre cei prezenți s-au îndreptat către un restaurant de lux din București, unde va avea loc pomana.

[libgallery id=”1725666″]

fotografii: Dumitru Angelescu

UPDATE 14.40: Fostele soții și sora lui Dan Adamescu participă la funeralii, însă Rani, fiul vitreg, se pare că nu va merge.
pomana
Pachetele pentru pomana lui Adamescu au conținut fructe, băuturi răcoritoare și bere. 

UPDATE 14.25: Zeci de oameni s-au adunat la cimitirul Evanghelic din Capitală, inclusiv colegi de facultate ai lui Dan Adamescu. Oamenii care s-au ocupat de paza și protecția afaceristului sunt cei care vor căra sicriul pe umeri până la groapă.

inmormantare dan adamescu (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4


Bătaia pe cadavrul lui Dan Adamescu a început, ieri, chiar când medicii legiști efectuau autopsia pentru a-i stabili cauza morții.

Discuţia a început calm, mai mult ca o negociere şi a degenerat într-un conflict în toată regula, din care fiecare voia să iasă ca posesor al trupului neînsufleţit al lui Dan Adamescu şi să se ocupe de cele creştineşti. Avocatul a prezentat un act de împuternicire din partea lui Alexander, care se află în Marea Britanie, iar fosta nevastă argumente puternice conform cărora divorţul dintre ea şi Adamescu nu s+a încheiat, ceea ce i-ar da dreptul asupra trupului neînsufleţit şi obligaţia morală să-l îngroape. Toată nebunia a fost privită cu ochi mari de personalul medical prezent la faţa locului.

Un medic român, școlit în SUA, explică părinților la ce vârstă începe consumul de droguri în România, de ce stoparea nu poate fi făcută de unul singur și ce înseamnă să fii un sprijin pentru copil
Recomandări
Un medic român, școlit în SUA, explică părinților la ce vârstă începe consumul de droguri în România, de ce stoparea nu poate fi făcută de unul singur și ce înseamnă să fii un sprijin pentru copil

cavou dan adamescu

Bătaie pe trupul neînsuflețit în curtea IML

::placeholdeR–>

De partea cealaltă, reprezentanții lui Alexander Adamescu au declarat, tot ieri, că se vor conforma oricărei decizii.

”Nu ne dorim să-l ținem 30 de zile într-un frigider, cât ar dura să se pronunțe o instanță în acest caz. Vom ceda noi, dacă va fi nevoie. Potrivit legii, când doi soți sunt în judecata pentru separare, iar unul dintre ei moare, căsătoria se declară desfăcută. Doamna Palade nu vrea să discute cu niciun alt reprezentant al familiei. Ea dorește să-l îngroape la Bellu, deși Dan Adamescu i-a transmis surorii lui că dorește să fie îngropat la Bellu Evanghelic”, a declarat pentru Libertatea un reprezentant al familiei.

Citește și: