Mergi direct la conținut »
Dăncilă îi atacă pe cei care protestează la vizitele sale prin ţară: "Sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor?"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dăncilă îi atacă pe cei care protestează la vizitele sale prin ţară: "Sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor?"

Dăncilă îi atacă pe cei care protestează la vizitele sale prin ţară: „Sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor?”

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat, vineri, pe cei care protestează în timpul vizitelor sale prin ţară, şi i-a acuzat că "sunt uşor de cumpărat". "În momentul în care ești rău intenționat, în momentul în care ești un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violența verbală și violența fizică, te manifești în modul acesta", a mai spus şefa Executivului.

De Valentina Postelnicu,

„Principalul nostru mesaj trebuie să fie de unitate. Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot. Mai sunt multe de făcut și multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care ești rău intenționat, în momentul în care ești un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violența verbală și violența fizică, te manifești în modul acesta”, a spus Dăncilă, la Zalău.

Viorica Dăncilă a mai afirmat că, „dacă nu avea deschidere către dialog, dacă nu voia să găsească soluții, îi înțelegea și spunea că nimeni nu vrea să discute cu [email protected]

„Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau sșluții din partea Guvernului îi înțelegeam, dar această atitudine care efectiv pe mine mă uimește – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi hoții… Nu am furat în viața mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară”, a explicat Dăncilă.

Ea a preluat mesajul liderului PSD Liviu Dragnea care, vorbea, la mitingul de la Iaşi, despre un „grup de protestatari” care merge peste tot pin ţară, după liderii PSD.

„Deja am văzut că este un plan în care anumiți oameni îi întâlnim, aceeași oameni, în mai multe locuri. Stau și mă gândesc, sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău fac ca și imagine?, a spus ea.


Citeşte şi:

Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!

 
 
Close
Close
Închide