MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Dăncilă îl taxează pe Negoiţă, după ce a spus că în Guvern nu ar trebui să mai fie amante şi cumetrii: „Vorbeşte în nume propriu, nu în numele PSD”

Distribuie

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă s-a arătat deranjată, joi, după CExN, de afirmaţiile vicepreşedintelui Robert Negoiţă, care afirmase că Guvernul ar trebui să fie mai suplu, cu mai puţine ministere, fără amante şi cumetrii.

Viorica Dăncilă a spus că deciziile trebuie luate în partid, nu individual, ci în forurile statutare.

„Domnul Robert Negoiţă cred că vorbeşte în nume propriu, şi nu în numele PSD şi este regretabil dacă domnul Negoiţă se delimitează de deciziile forurilor statutare. Cred că trebuie să luîm aceste decizii, să ne respectăm între noi şi să respectăm deciziile care se iau cu majoritate de voturi. Eu nu spun nici că este bine, nici că nu este bine”, a mai spus ea.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat joi că Guvernul ar trebui să reducă numărul de ministere şi numărul de angajaţi.

„Trebuie să creştem performanţa administrativă. Ce se întâmplă în administraţia centrală este pur şi simplu inadmisibil, că sunt mai mari salariile la bugetari decât în privat, aşa ceva nu găseşti niciunde în lumea civilizată. Este un dezechilibru care se va întoarce împotriva noastră, este foarte grav. Lăsând la o parte partea asta, aparatul de stat este mult prea gras.(…) Guvenul ar trebui să reducă numărul de ministere şi mai ales numărul de angajaţi. Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii, mai puţin cu din astea”, a comentat el, la Parlament, înaintea şedinţei CExN.
Citeşte întreaga ştire: Negoiţă vrea mai puţine ministere: „Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii..”

Citeşte şi:
VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Comentarii