De Valentina Postelnicu,

Viorica Dăncilă a spus că deciziile trebuie luate în partid, nu individual, ci în forurile statutare.

„Domnul Robert Negoiţă cred că vorbeşte în nume propriu, şi nu în numele PSD şi este regretabil dacă domnul Negoiţă se delimitează de deciziile forurilor statutare. Cred că trebuie să luîm aceste decizii, să ne respectăm între noi şi să respectăm deciziile care se iau cu majoritate de voturi. Eu nu spun nici că este bine, nici că nu este bine”, a mai spus ea.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat joi că Guvernul ar trebui să reducă numărul de ministere şi numărul de angajaţi.

„Trebuie să creştem performanţa administrativă. Ce se întâmplă în administraţia centrală este pur şi simplu inadmisibil, că sunt mai mari salariile la bugetari decât în privat, aşa ceva nu găseşti niciunde în lumea civilizată. Este un dezechilibru care se va întoarce împotriva noastră, este foarte grav. Lăsând la o parte partea asta, aparatul de stat este mult prea gras.(…) Guvenul ar trebui să reducă numărul de ministere şi mai ales numărul de angajaţi. Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii, mai puţin cu din astea”, a comentat el, la Parlament, înaintea şedinţei CExN.
Citeşte întreaga ştire: Negoiţă vrea mai puţine ministere: „Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii..”

Citeşte şi:
VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur