De Răzvan Luțac,

În weekend, biserica penticostală Filadelfia din București a împlinit 40 de ani. La aniversare a participat și edilul Daniel Florea, care își pregătește noua candidatură la primăria Sectorului 5.

Astfel, după ce, pe 6 decembrie, elevii din sectorul său au primit cărți inscripționate cu inițialele sale și alte materiale promoționale cu numele politicianului, acesta a ținut o scurtă cuvântare la finalul slujbei de la biserica ce străjuiește parcul Sebastian. 

“Sunt foarte mândru de familia mea și de lucrurile frumoase pe care le văd aici, cu care rezonăm. Ce pot să vă spun în acest moment aniversar și în acest loc sfânt e că și eu, ca orice om, am mai greșit. Dar n-am greșit niciodată cu intenție. 

Dintotdeauna am încercat să fac lucruri bune și să mă ajute Dumnezeu și de-acum înainte la fel să se întâmple. Vă mulțumesc din toată inima pentru aceste clipe minunate”, a punctat Florea.

Câțiva enoriași ai bisericii au confirmat că Daniel Florea nu este un obișnuit al locului și consideră mișcarea una “de imagine, tipică de campanie electorală”. 

Pe 20 noiembrie, Daniel Florea a confirmat, pentru DCNews, că va candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5.

Imaginile au fost oferite ziarului Libertatea de un cititor, Marius Sfia.

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială