După aproape două luni petrecute în spital, Daniel Onoriu a fost externat. Mătușa pilotului de raliuri, Rebeca Onoriu, a anunțat că nepotul ei va merge acasă și că starea lui de sănătate este mult mai bună.

„8 martie e o zi mare pentru noi! Astăzi vine Daniel acasă, s-a însănătoșit. Mergem să-l luăm în câteva ore de la clinică!”, a declarat Rebeca Onoriu ieri, pentru Click!. Toată familia s-a rugat pentru sănătatea pilotului de curse.

Daniel Onoriu a fost operat în urmă cu câteva luni în Turcia, unde a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului. Când s-a întors în România, au apărut complicații, astfel că a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca. Pilotul de raliuri a fost în comă indusă, iar medicii au făcut tot ce au putut ca să-l țină în viață. Recent, nepotul regretatei Gabi Luncă fusese transferat la o clinică privată, unde urma un tratament de recuperare.

daniel-onoriuIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă indusă

Pilotul de raliuri a făcut recent și primele declarații, după ce s-a trezit din comă. Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte, însă acum este bucuros că se poate întoarce lângă familia lui. Soția sa i-a fost mereu alături în această perioadă dificilă.

„Sunt bine, dar sunt și foarte nervos, pentru că nu îmi simt partea de sus a picioarelor, de la fund până la genunchi. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele. Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult”, a declarat el pentru Fanatik.

Urmărește-ne pe Google News