MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 16:59

Un sportiv celebru s-a împăcat cu soția, după 16 ani de la divorț. Motivul din spatele deciziei

Distribuie

Darren Gough s-a căsătorit cu Anna în 1993, însă cuplul a divorțat nouă ani mai târziu. Fostul jucător de cricket a încercat să reia relația cu fosta soție în 2009, de care s-a despărțit din nou în 2014. În cele din urmă, sportivul a reușit să se împace cu femeia alături de care are doi copii.

Darren Gough s-a căsătorit din nou cu Anna, fosta lui soție de care a divorțat în urmă cu 16 ani, scrie Daily Mail. Fostul jucător de cricket al echipei Yorkshire a bătut bere împreună cu fiii săi, Liam (23 de ani) și Brennan (20 de ani), înaintea ceremoniei religioase.

Cel puțin 40 persoane au participat la slujba care a avut loc la o biserică din localitatea Swanbourne, Buckinghamshire.

„Darren și Anna au vrut ca slujba să fie una intimă și un număr mic de invitați. Au avut parte de probleme în relația lor, însă par a fi foarte fericiți împreună”, a precizat un apropiat, pentru sursa citată.

Fost jucător cheie al echipei naționale de cricket a Angliei, Darren Gough(f0to), s-a căsătorit prima oară cu Anna în 1993. Nouă ani mai târziu, cuplul a hotărât să divorțeze.

sursă foto: North Photo

Darren și Anna au reluat relația în 2009, dar s-au despărțit încă o dată în 2014. Sportivul s-a împăcat, în cele din urmă, cu fosta soție, în 2016. Apropiați din anturajul acestuia spun că Darren a divorțat de soție din cauza turneelor cu echipa națională de cricket a Engliei.

De asemenea, au existat zvonuri potrivit cărora fostul sportiv ar avea o relație cu Amy Childs, o actriță britanică de 28 de ani celebră pentru serialul Towie (The Only Way Is Essex).

Sportivul încă nu îl poate egala pe Silviu Prigoană, milionarul român care s-a căsătorit și a divorțat de șase ori de Adriana Bahmuțeanu.

sursă foto: EPA


Citește și Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


 

Citește mai multe despre casatorie, cricket și Divort pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii