De Ciprian Iana,

Această măsură vine ca urmare a epidemiei de coronavirus, autoritățile locale din Galați sperând ca, prin această măsură, să prevină răspândirea Covid-19.

De această măsură vor putea beneficia aproximativ 200 de familii, cărora le-a fost sistată alimentarea cu apă curentă din cauza datoriilor, notează viata-libera.ro

„Am decis să le dăm apă, ei au datorii, de aceea nu beneficiază de acest serviciu. Sunt datorii mari, totuşi mult mai importantă este sănătatea oamenilor.

În contextul actual, igiena este foarte importantă. Am decis să alocăm din fondul de rezervă resursele necesare pentru branşarea celor aproximativ 200 de familii cărora le-a fost sistată alimentarea cu apă curentă din cauza datoriilor”, a explicat, la solicitarea Mediafax, primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Potrivit informaţiilor postate de operator pe site-ul propriu, „din totalul de 727 asociaţii de proprietari existente în municipiul Galaţi, sunt sistate blocuri din 42 de asociaţii, ceea ce reprezintă circa 5,7 la sută din total.

Ca valoare, debitul restant al asociaţiilor sistate este de 10.041.478 de lei, respectiv 78 la sută din totalul soldului asociaţiilor de proprietari existent la 31.01.2020. Cele 42 de asociaţii sistate însumează circa 7.200 de apartamente, din care fără alimentare cu apă sunt numai aproximativ 250 de apartamente”, afirmă Apă Canal.

În acest moment, gălăţenii respectivi aşteaptă cisternele de la Apă Canal.Citeşte şi:

Persoanele care vin din nordul Franței și din regiunea Madrid vor intra în carantină. Zborurile ar putea fi anulate

Mesajul emoționant al unui român infectat cu coronavirus. ”Era o șansă bună să fiu cazul 7 din 10 martie. Însă pe mine nu mă anunțase nimeni nimic”

Kylian Mbappe a fost testat pentru coronavirus. Cum a ieșit rezultatul

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor