MENIU CAUTĂ

De ce și-a înjunghiat șeful muncitoarea din Orăștie. A fost chemată în biroul conducerii și…

Distribuie

Femeia arestată după ce și-a înjunghiat șeful, la fabrica de cablaje din Orăștie, a acționat sub un puternic impuls emoțional, au apreciat magistrații care au emis mandatul de arestare pentru 30 de zile. Muncitoarea tocmai aflase că fusese concediată din fabrică și l-a considerat vinovat pe șeful ei direct, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit în zona inimii.

Femeia și-a înjunghiat șeful joi după amiază, cu puțin timp înainte de încheierea programului. Muncitoarea a fost chemată în biroul conducerii, relatează vremeanoua.ro.

Imediat după ce femeia a aflat că a fost concediată, a ieşit din birou şi s-a îndreptat spre şeful de secţie, un bărbat de 38 de ani, a scos cuţitul de bucătărie pe care îl avea asupra sa şi i l-a înfipt acestuia sub coaste, în zona hemitoracelui stâng, producându-i o plagă de patru centimetri. Bărbatul a scăpat cu viață pentru că tăişul cuţitului nu i-a atins inima.

„Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Femeia a primit mandat de arestare pentru 30 de zile”, preciza purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

Muncitoarea care și-a înjunghiat șeful de secție lucra la fabrica de cablaje din Orăștie, relatează pressalert.ro.

La ora 15.21, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, in timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neindeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuţit pe seful de secţie a aceleasi societăţi economice, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima a fost transportată la spital, in vederea acordării de ingrijiri medicale. A fost diagnosticată cu o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui stâng anterior”, a comunicat IPJ Hunedoara.


Fuego face piața gratis! Țăranii îi dau legume și fructe… pe autografe


 

Comentarii