Mergi direct la conținut »
Iubita lui Matteo Politi îi ia apărarea chirurgului fals cu opt clase: "Nu m-am simțit mințită nicio clipă"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Iubita lui Matteo Politi îi ia apărarea chirurgului fals cu opt clase: "Nu m-am simțit mințită nicio clipă"

Iubita lui Matteo Politi îi ia apărarea chirurgului fals cu opt clase: „Nu m-am simțit mințită nicio clipă”

Iubita falsului medic italian Matteo Politi, alias Matthew Mode, a vorbit din nou despre relația cu falsul chirurg cu opt clase, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1. Ioana a afirmat din nou că îl susține pe cel care se află acum în arest preventiv.

„Eu nu m-am simțit mințită nicio clipă. Știu toată viața lui. Tocmai de aceea lupt, pentru că știu cine este cu adevărat. Nu m-a surprins nicio informație apărută în presă… Ne-am cunoscut la o petrecere. El este un om sufletist și foarte bun… Eu știu. Eu simt că o să fie bine”, a afirmat Ioana, potrivit spynews.ro.

„Este un doctor foarte bun. Iar rezultatele pe care le-am văzut sunt foarte bune… „, a continuat aceasta. 

Ea a recunoscut că a fost operată de Matteo Politi, falsul chirurg italian, precizând că „a avut deja o mică intervenție și nu am avut nimic”.

Potrivit anchetatorilor, Matteo Politi este acuzat de înșelăciune și exercitare fără drept a unei profesii.

Chiar dacă autoritățile române au descoperit că acesta profesa în baza unei diplome obţinute ilegal, Matteo Politi se consideră nevinovat.

În faţa judecătorilor, care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, italianul a declarat că nu a ştiut că ar fi avut nevoie şi de acordul Colegiului Medicilor pentru a profesa într-o ţară membră a Uniunii Europene (UE).

Acesta chiar s-a lăudat cu experienţa sa în domeniul medical din alte ţări. Tribunalul București a judecat, ieri, contestația lui Matteo Politi la arestul preventiv și a decis ca falsul medic italian să rămână cu măsura impusă de magistrații Judecătoriei Sectorului 1.  

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Cazul medicului fals a fost dezvăluit de o investigație Libertatea. Reporterii ziarului au descoperit că Direcția de Sănătate Publică, din subordinea Ministerului Sănătății, i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la Spitalul privat Monza, deși nu are studii de Medicină. Cazul lui Matteo Politi a fost preluat de presa internațională, inclusiv de cel mai cunoscut ziar din lume – The New YorkTimes. 

 


Citește și:

O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close