MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 21:51

Demisia ministrului de interne Carmen Dan, cerută de președintele USR Dan Barna: „Pseudoraportul” despre 10 august este o muşamalizare

Distribuie

Demisia ministrului de interne Carmen Dan a fost cerută de președintele USR după prezentarea raportului privind violențele din 10 august. „Pseudoraportul” despre înăbușirea manifestației din 10 august este o muşamalizare, consideră Dan Barna.

Demisia ministrului de interne Carmen Dan a fost cerută de președintele USR la scurt timp după ce ministrul de interne a prezentat, duminică seara, raportul asupra violențelor de la mitingul diasporei. Doar cinci jandarmi sunt suspectați că ar fi bătut protestatarii în mod nejustificat, a spus ministrul. Dan Barna vorbește despre încercarea de „muşamalizare” a evenimentelor violente din 10 august prin prezentarea unui „pseudoraport”.

Există răspundere politică pentru represiunea din 10 august şi aceea e la dumneavoastră, Carmen Dan! Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne al României. Carmen Dan îi minte şi îi dispreţuieşte pe români prin încercarea de a muşamaliza, într-un pseudoraport, responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea şi brutalizarea manifestanţilor paşnici şi pentru eşecul de a înlătura persoanele violente. Este inadmisibil să arunci vina pentru ce s-a întâmplat asupra manifestanţilor paşnici, sa acuzi victimele represiunii!”, a scris liderul USR, Dan Barna, duminică, pe Facebook.

Carmen Dan a avut un „moment de sinceritate când a spus că legea nu se aplică egal pentru toţi” consideră Dan Barna.

Carmen Dan a scormonit pe FB să găsească manipulări, dar nu a criticat niciun moment minciunile şi manipulările puse în circulaţie chiar de Jandarmeria Română, încă din noaptea de 10 august şi de presa obedientă? Pentru ca odată ce e spusă sau asumată de partid minciuna devine adevăr? A avut şi Carmen Dan un moment de sinceritate, când a spus că legea nu se aplică egal pentru toţi, jandarmi şi manifestanţi. Remarc şi faptul că din ficţiunea prezentată de Carmen Dan ca raport nu reiese aberaţia PSD că se pregătea înlăturarea guvernului, dar timpul pentru noi manipulări nu e trecut. Un singur lucru mai adaug după prestaţia revoltătoare a lui Carmen Dan: demisia!”, a încheiat Barna.

Sursa foto: Octav Ganea, Inquam Photos


Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august”


 

Comentarii