Mergi direct la conținut »
Detalii cutremurătoare în cazul mamei din Botoșani care și-a îngropat bebelușul nou-născut. După ce l-a omorât, i-a incendiat trupul!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Detalii cutremurătoare în cazul mamei din Botoșani care și-a îngropat bebelușul nou-născut. După ce l-a omorât, i-a incendiat trupul!

Detalii cutremurătoare în cazul mamei din Botoșani care și-a îngropat bebelușul nou-născut. După ce l-a omorât, i-a incendiat trupul!

Mama din Botoșani acuzată că și-a omorât copilul nou-născut și l-a îngropat în curtea casei și-a recunoscut crima. Anchetatorii au aflat detalii cutremurătoare în acest caz și susțin că femeia a incendiat trupul bebelului, după ce l-a ucis. Dovada o reprezintă oasele carbonizate găsite de oamenii legii la fața locului. 

Cazul șocant, petrecut în satul Vatra, a fost dezvăluit de medicul de familie, care și-a dat seama de faptul că femeia a născut singură acasă, dar apoi copilul a dispărut. Chemați la fața locului, oamenii legii au făcut o descoperire cumplită. Trupul neînsuflețit al bebelușul fusese îngropat în curtea casei. Anchetatorii au găsit și oase carbonizate, astfel că acum suspectează faptul că femeia a incendiat trupul copilului, după ce l-a ucis.

Femeia de 36 de ani, care mai are o fetiță de 6 ani, a fost reținută, iar la audieri, a recunoscut crima.

Anchetatorii mai suspectează și faptul că la crimă a asistat și mama femeii.

„Având în vedere că ele locuiau împreună, ea locuia cu părinţii, suspicionăm că ar fi ştiut şi mama dânsei. S-a dispus expertizarea atât psihiatrică, o expertiză medico-legală, o expertiză ADN a urmelor şi a fragmentelor care au putut fi ridicate de la faţa locului, unde ne-a indicat persoana în cauză”, a declarat pentru Observator TV Valeriu Iulian Chihaia, Prim Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

În prezent, femeia este internată la Maternitatea Botoşani, pentru îngrijiri medicale, și urmează să fie supusă şi unui examen psihiatric.

Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close