De Răzvan Mihalașcu,

Poliția din comitatul Surrey a confirmat că Dmitry Obretetskiy (49 de ani), a murit pe 30 noiembrie, în urma unui incident petrecut în Oxshott, un sat în apropiere de Londra, precizează postul CNN, citat de Mediafax.

Grav rănit, miliardarul rus a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Cazul lui Obretetskiy este cel mai recent în seria deceselor unor cetăţeni ruşi proeminenţi, stabiliţi în Marea Britanie, notează sursa citată.

Polițiștii britanici susțin că trei vehicule au fost implicate în accidentul rutier. Până în prezent, autoritățile nu au arestat nicio persoană, iar o anchetă este în continuare în desfășurare.

Apropiații îl descriu pe Dmitry Obretetskiy ca fiind un bărbat „liniştit şi retras”.

Pavel Borovkov, care este prieten de 15 ani cu miliardarul rus, a confirmat pentru CNN declarațiile făcute pentru site-ul rusesc Life prin care pune la îndoială circumstanțele în care a murit Obretetskiy.

Borovkov a precizat pentru Life că „oamenii din Londra conduc foarte prudent”.

Nu exclud faptul că a fost lovit intenţionat de o maşină.

Pavel Borovkov, prieten al miliardarului rus Dmitry Obretetskiy:

Dmitry Obretetskiy era proprietarul Magnat Trade Enterprise, distribuitorul oficial pentru Mars, Nestle, Procter & Gamble în Rusia. El mutase împreună cu familia sa la Londra în urmă cu mai mulţi ani.

foto: Twitter

Citeşte şi:

Cum arată acum celebrii hoți din filmul „Singur acasă”. Transformarea e radicală!

7 motive să alegi Thailanda. E țara cea mai potrivită pentru cei care decid să meargă în premieră într-o vacanță exotică în Asia

Cel mai mare strat de zăpadă din țară, 35 de centimetri la Bâlea Lac. Risc de avalanșe

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile