Mergi direct la conținut »
VIDEO | Doi hoți au fost surprinși după ce au furat geanta unei femei. Ambii au fost pedepsiți de oameni direct pe stradă. Unul a murit!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Doi hoți au fost surprinși după ce au furat geanta unei femei. Ambii au fost pedepsiți de oameni direct pe stradă. Unul a murit!

VIDEO | Doi hoți au fost surprinși după ce au furat geanta unei femei. Ambii au fost pedepsiți de oameni direct pe stradă. Unul a murit!

Doi hoți din Johannesburg, Africa de Sud, și-au ales foarte neinspirat zona de acțiune. Ei au furat geanta unei femei, dar ambii au fost prinși de ceilalți trecători și pedepsiți fără milă, direct pe stradă.

Cei doi hoți au primit o pedeapsă teribilă pentru fapta lor, a anunțat timeslive.co.za. Ambii au fost incendiați de ceilalți trecători care i-au surprins în timpul furtului.

Unul a murit la spital

Unul dintre cei doi hoți a suferit arsuri deosebit de grave și a murit pe un pat de spital. Nici celălalt nu este foarte bine, dar încă trăiește. Poliția a demarat acum altă anchetă, căutându-i pe cei care le-au dat foc. Aceștia vor fi judecați pentru crimă și tentativă de omor.

„Doi bărbați au jefuit o femeie în Hillbrow. Oamenii i-au urmărit, i-au prins și le-au aplecat pedeapsa străzii. Primul suspect a murit în spital. Al doilea e tot la spital, rănit”, a spus Kay Makhubele, de la poliția din Johannesburg.

Poliția n-a operat nicio arestare din rândul celor care au comis această crimă.


Cui i-a dat primarul sectorului 5 peste 13 milioane de euro pentru anveloparea blocurilor. Traseul incredibil al femeii: în 2012 făcea angajări pentru videochat, în 2019 a pus mâna pe contract printr-o firmă-fantomă!

Close
Închide
  Close