14 Sep. 2017 09:30

Doi pensionari italieni i-au furat rucsacul unui muncitor român la un supermarket

Distribuie

Doi pensionari italieni i-au furat rucsacul unui muncitor român la un supermarket din Sestri Levante, Genova.

Un cuplul de bătrâni, de 64 de ani, respectiv 70 de ani, rezidenți la Deiva Marina, La Spezia, care se afla la un supermarket a observat un rucsac nesupravegheat pe care l-au însușit.

Rucsacul aparținea, scrie gazetaromaneasca.com, unui muncitor român, de 49 de ani, fără antecedente penale, care lucrează în construcții. Acesta lăsase rucsacul la intrarea în magaizn, așa cum prevede regulamentul. Când a ajuns la casă, pentru a face plata, muncitorul a descoperit că rucsacul nu mai era și a alertat personalul supermarket-ului, care imediat a chemat carabinierii.

Filmările sistemului de supraveghere video au clarificat imediat ce s-a întâmplat: într-un moment de neatenție generală, un cuplu de bătrâni a luat rucsacul muncitorului și s-a făcut nevăzut ducându-se la mașina Mercedes parcată la câțiva metri de intrare.

Nu doar că pensionarii și-au însușit banii găsiți în rucsac, ci au și mers cu un bilet de tren pe care românul îl avea într-un buzunar la o casă de bilete Treintalia și au cerut o rambursare, primind 12,40 euro.


Citește și: VIDEO/ ”Comorile” din cea mai veche farmacie a Bucureștiului. E plină de obiecte ce te ”transportă” în altă epocă


 

Loading...
Comentarii