Mergi direct la conținut »
Doi tineri au trecut prin coșmarul vieții în timpul lunii de miere: "Dacă se întâmpla cu 30 de secunde mai devreme, eram morți"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi tineri au trecut prin coșmarul vieții în timpul lunii de miere: "Dacă se întâmpla cu 30 de secunde mai devreme, eram morți"

Doi tineri au trecut prin coșmarul vieții în timpul lunii de miere: „Dacă se întâmpla cu 30 de secunde mai devreme, eram morți”

Sally și Jason Fox au plecat în luna de miere în Vanuatu. Totul a fost bine și frumos până când au văzut moartea cu ochii.

Sally (26 de ani) și Jason (30 de ani) au mers cu un avion ca să vadă de la înălțime un vulcan activ din insula polineziană. Pe drumul de întoarcere, avionul a avut o problemă, a anunțat themirror.co.uk.

Noroc cu vegetația luxuriantă

Motorul micuțului avion s-a oprit și aparatul s-a prăbușit. Din fericire, pilotul a reușit să îndrepte avionul spre insula Erromango, dar n-a mai prins un loc cât de cât drept pentru aterizare, ci s-a oprit cu 100 de metri mai înainte, într-o zonă cu vegetație luxuriantă.

Șocul a fost teribil, dar, miraculos, nimeni n-a murit în urma accidentului. Jason a avut puterea ca, în ciuda șocului, să iasă din avion și să facă un film pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

„Tocmai am trecut printr-un accident aviatic și nu glumesc”, a spus acesta. „Ne întorceam de la o plimbare de observare a unui vulcan când motorul  s-a oprit. Din fericire, zburam aproape de o insulă și soarta… Nu credeam în soartă până acum, dar a fost incredibil că am avut o insulă lângă noi, fiindcă altfel picam în Ocean.

Trecusem mai devreme, când am zburat spre vulcan, pe deasupra acestei insule și am văzut că era o potecă mare prin iarbă.

Motorul s-a oprit. Iar apoi a început să cadă. Pilotul ne-a strigat să ne punem vestele de salvare. Sally s-a lovit de tipul din fața ei, eu m-am lovit cu capul de scaunul pilotului.

Dacă motorul s-ar fi oprit cu 30 de secunde mai devreme, am fi picat în apă sau am foi fost zdrobiți de-o stâncă”, a spus Jason.

Un alt incident aviatic care nu s-a soldat, din fericire, cu victime, a avut loc pe aeroportul din Toronto.


Trei ani de la incendiul din Colectiv. Decizia care a condus la moartea a 64 de oameni. Pirotehnistul care a aprins artificiile a făcut declarații uluitoare despre ce s-a întâmplat în ultimele ore dinaintea tragediei

Close
Închide
  Close