Mergi direct la conținut »
FOTO | Imaginea care îți dă fiori. Doi ucigași și-au făcut un selfie după ce au torturat până la moarte un tânăr
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Imaginea care îți dă fiori. Doi ucigași și-au făcut un selfie după ce au torturat până la moarte un tânăr

FOTO | Imaginea care îți dă fiori. Doi ucigași și-au făcut un selfie după ce au torturat până la moarte un tânăr

Sean Histon și George Dixon și-au făcut o fotografie în primele ore ale zilei de după Anul Nou, în urma asasinării lui Ashley Cochrane.

Cei doi criminali au încercat să afle detaliile bancare ale lui Ashley și l-au torturat pentru a-și atinge scopul. Tânărul de 29 de ani a fost bătut atât de tare încât nu a mai putut fi recunoscut.

După ce i-au târât trupul fără suflare într-o casă abandonată din Newcastle, Histon și Dixon au mers la o petrecere. Acolo ei s-au distrat și și-au făcut poze deși cu câteva ore înainte uciseseră un om.

Selfie-ul făcut de cei doi criminali (foto ncjMedia Ltd)

Fapta lor a fost descoperită după ce au încercat să-i folosească cardul de credit în condițiile în care tânărul era de negăsit.

Histon a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru crimă, iar Dixon a fost condamnat la 17 ani pentru omor prin imprudență, potrivit mirror.co.uk.


Max, cel mai iubit urs din rezervația Zărnești, l-a îmbogățit pe stăpânul care l-a mutilat. Cum a câștigat acesta daune de 40.000 de euro de la stat


 

Close
Închide
  Close