De Andreea Radu,

Iubitul spaniol al româncei a găsit-o pe aceasta dezbrăcată și cu gâtul tăiat în casa în care locuiau cu chirie. Potrivit presei din Spania, bărbatul este cel care a alertat poliția. Acesta a mers la o vecină și i-a cerut ajutorul pentru a suna la numărul pentru urgențe, potrivit publicației spaniole.

Isabel era însărcinată în 6 luni. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru fetița nenăscută, care a murit odată cu mama ei.

Fetița ei în vârstă de opt ani va fi crescută de o prietenă a româncei, după cum a dezvăluit o altă apropiată a acesteia, pe Facebook.

Aceasta a mai scris că fiica ei a spus că vrea să se facă polițistă, pentru a-i face dreptate mamei sale.

Îţi promit Isabel Elena Răducanu că o să facem dreptate pentru tine şi pentru cine îşi doreşti cel mai mult. Fiica ta, o să îi dau toată dragostea pe care tu i-ai dat-o micuţei. Să ştii că prietena ta Magnolia o va face femeie din cap până în picioare, cu studiile şi educaţia pe care tu i le-ai dat.

Tu ai fost mereu acea persoană minunată care m-ai făcut să mă simt atât de bine cu tine, ştiai să râzi şi să ne iubeşti din prima zi, prietena mea, te iubesc şi te voi iubi tot mai mult, infinit, aminteşte-ţi că voi avea grijă de fata ta până când va ajunge poliţistă, tocmai mi-a spus că asta vrea să se facă, ofiţer de poliţie.

Stai liniştită, îl vor găsi pe criminal şi va plăti pentru tot răul pe care ţi l-a făcut. Odihneşte-te în pace, copila mea, mâine o să fiu cu tine, regina mea. Te iubesc, Isabel”, a scris Magnolia Molinos Dominguez, pe Facebook.

Moartea româncei a șocat comunitatea din Xativa, precum și pe vecinii acesteia.

Unul dintre ei a afirmat că în apartament s-au auzit țipete și că nu era prima oară când acest lucru se întâmpla. De altă parte, alți vecini spun că românca și iubitul ei erau liniștiți.

Primarul orașului, Roger Cerdà, a decretat zi de doliu, iar locuitorii s-au strâns în fata primăriei să țină un moment de reculegere.

Presa spaniolă notează că anchetatorii nu au dovezi împotriva iubitului lui Isabel, deoarece colegii bărbatului au confirmat că acesta a fost la muncă toată ziua.

Poliția continuă investigațiile în acest caz, luând în calcul toate pistele. Nu este exclusă în acest moment nici ipoteza unui jaf, dar nici ipoteza ca femeia să se fi prostituat, fără ca iubitul ei să știe.

Foto: Facebook


Tudor Giurgiu a dezvăluit pentru Libertatea tema următorului său film: „Masacrul de la Fântâna Albă, din 1941, când rușii au omorât aproape 3.000 de români”"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 11 noiembrie 2019. Taurii au parte de o zi agitată
HOROSCOP

Horoscop 11 noiembrie 2019. Taurii au parte de o zi agitată