De Elena Petre,

Cartea intitulată „Border Wars: Inside Trump’s Assault on Immigration” (in trad. – Războiul frontierelor: Asaltul lui Trump asupra Imigrației) este scrisă de jurnaliștii The New York Times Michael Shear și Julie Davis și are la bază declarații făcute de mai mulți oficiali anonimi.

Astfel, potrivit cărții, Donald Trump a propus construirea unui zid electrificat sau împrejmuirea frontierei cu șanțuri pline cu șerpi sau crocodili.

În privat, preşedintele a discutat deseori despre fortificarea zidului de la frontieră cu un şanţ umplut cu apă, populat cu şerpi sau aligatori. (…) Voia un zid electrificat, cu ţepe în vârf, care să poată pătrunde în carne.

Fragment din carte:

Mai mult, el le-ar fi spus consilierilor săi că militarii ar trebui să împuște imigranții în picioare pentru a-i încetini, iar aceștia i-au spus că ar fi ilegal. Anterior, Trump a sugerat în afirmaţii publice că militarii americani ar trebui să împuşte imigranţii care aruncă cu pietre.

După apariția acestor fragmente, Donald Trump a catalogat informațiile drept false:

Poate că sunt dur în ceea ce privește securizarea granițelor, dar nu așa dur.

Donald Trump:

Combaterea imigraţiei ilegale este o prioritate a administraţiei Donald Trump. De altfel, construirea unui zid la frontiera cu Mexicul a fost una dintre cele importante promisiuni făcute de Trump în timpul campaniei electorale din 2016.

Au urmat dezbateri aprinse legate de plata acestei construcții, liderul de la Casa Albă afirmând că țara vecină va plăti pentru acest proiect.

Între timp, construcția a început, iar Pentagonul a alocat în jur de 3,6 miliarde de dolari din fondurile destinate apărării.

Citeşte şi:

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: „Creierul meu este o bombă”

Ne apărăm copiii | Dosarul șoferului de microbuz școlar din Dobrun acuzat că pipăia eleve a fost redeschis. Șeful Parchetului Tribunalului Olt spune că procurorul de caz a ”examinat superficial” acuzația de agresiune sexuală

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.