Mergi direct la conținut »
Donald Trump o grațiază pe bătrâna de 63 de ani închisă pe viață. Kim Kardashian făcuse lobby pentru ea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Donald Trump o grațiază pe bătrâna de 63 de ani închisă pe viață. Kim Kardashian făcuse lobby pentru ea

Donald Trump o grațiază pe bătrâna de 63 de ani închisă pe viață. Kim Kardashian făcuse lobby pentru ea

Donald Trump o grațiază pe bătrâna de 63 de ani închisă pe viață, după ce Kim Kardashian a făcut lobby pentru ea. Alice Marie Johnson fusese condamnată pe viață și închisă, în anul 1996, alături de alte 15 persoane, pentru o infracțiune lipsită de violență, asociată consumului și traficului de droguri, în Tennessee.

Artista chiar s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă, săptămâna trecută, pentru o discuție despre reforma carcerală din Statele Unite, dar și pentru a discuta despre eliberarea lui Alice Marie.

Kardashian s-a alăturat, astfel, unei lungi campanii pentru libertatea lui Johnson. De altfel, ea a îndeplinit criteriile proiectului de clemență al fostului președinte american Barack Obama, „Clemency Project 2014”, dar a fost refuzată pentru eliberare cu doar câteva zile înainte de încheierea mandatului său.

Familia, colegii de celulă și prietenii săi au descris-o pe femeie ca fiind un deținut model, notează BBC.

Alice Marie Johnson, o femeie de culoare... acum în vârstă de 63 de ani

                        Alice Marie Johnson / FOTO: BBC


Citește și: Extrădarea Elenei Udrea din Costa Rica este puțin probabilă. Explicațiile unui deputat de origine română din Republică


 

Close
Închide
  Close