MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 11:23 , de Valentina Postelnicu

Dosar penal pentru deputatul acuzat că ar fi lovit doi protestatari cu mașina; Terea, pentru Libertatea: Dacă ieșeam din mașină, ieșea urât

Distribuie

Dosar penal pentru deputatul acuzat că ar fi lovit doi protestatari cu mașina. Social-democratul Ioan Terea a declarat pentru Libertatea, că dacă ieșea din autoturism, și răspundea provocărilor, ieșea urât. În plus, deputatul s-a declarat nemulțumit de reacția polițiștilor și a jandarmilor. ”Foarte fricoși”, a spus deputatul care a fost implicat în altercația cu cei care protestau miercurui seară, în fața Parlamentului.

Deputatul social-democrat s-a ales cu un dosar penal, după incidentul de miercuri.

'Urmare comunicatului transmis în data de 06.12.2017 privind incidentul rutier inregistrat in zona Palatului Parlamentului, va aducem la cunostinta urmatoarele: in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala ce va fi inaintat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie', a transmis Poliția Capitalei.

Ioan Terea a povestit că, la ieșirea din Parlament, doi 'protestatari' s-au aruncat pur și simplu pe mașina lui. El a afirmat că polițiștii și jandarmii se aflau la maxim 40 de metri de locul incidentului și că a oprit imediat mașina. Dar că nu a coborât pentru că ar fi ieșit urât.

Social-democratul a mai spus că a fost surprins de atitudinea organelor de ordine, care nu au dat dovadă de o atitudine mai tranșantă și mai fermă. 'Fricoși, foarte fricoși', i-a catalogat deputatul pe cei care asigurau ordinea la protestul din fața Parlamentului.

Deputatul a mai afirmat că a oprit mașina, în momentul în care cei doi protestatari au sărit pe mașina sa, și s-au agățat de oglindă. El a precizat că s-au luat probe de la fața locului și a fost verificat cu alcooltestul.

Despre dosarul penal, Terea a precizat că a aflat de deschiderea lui de la jurnaliști și că nu va face plângere penală, la rândul lui pentru că nu dorește acest lucru.

Sute de persoane au ieșit în stradă miercuri seară, în fața Palatului Parlamentului, pentru a protesta față de votul pe legile justiției. Doi dintre protestatari susțin că au fost loviți cu mașina de un deputat.

Citește și: VIDEO/ Cum sunt tăiate pădurile României. Masacrul din parcurile naționale

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii