MENIU CAUTĂ

Două avioane militare americane s-au ciocnit în Japonia. Un pușcaș marin american a murit, iar alţi cinci sunt daţi dispăruţi

Distribuie

Un avion de vânătoare de tip F/A-18 cu două persoane la bord şi un avion de tip KC-130 cu cinci persoane la bord s-au ciocnit, miercuri, în largul Japoniei. 

Avioanele erau în cursul unei operațiuni de realimentare cu carburant în zbor, a anunţat Corpul Puşcaşilor Marini. O acțiune amplă de salvare a fost declanșată cu ajutorul autorităților japoneze, potrivit thedrive.com.

Unul dintre pușcașii marini și-a pierdut viața în urma incidentului, iar un altul a fost găsit într-o stare bună. Armata americană şi avioanele Forţelor de autoapărare japoneze continuă căutările și în noaptea de joi spre vineri, în speranța că vor găsi supraviețuitori.

Corpul Puşcaşilor Marini a mai transmis că s-a deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili circumstanțele în care s-a petrecut incidentul aviatic.


EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90


 

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI!, avioane și Japonia pe Libertatea.

Comentarii