De Simona David,

Cele două femei cu măști și mănuși de protecție au mers acasă la un bărbat de 86 de ani, motivând că îi vor dezinfecta apartamentul cu o substanță împotriva coronavirusului de tip nou.

Potrivit procurorilor, cele două femei voiau să-l jefuiască pe bătrân, dar o vecină a anunțat poliția.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a început urmărirea penală pentru cele două inculpate pentru posibila săvârșire a infracțiunii de tentativă la furt calificat prin violare de domiciliu.

Inculpatele l-ar fi convins pe acesta (bărbatul de 86 de ani – n.red.) să le permită accesul în locuință, deși inculpatele nu aveau acest drept, unde una dintre inculpate i-ar fi distras atenția persoanei vătămate, purtând o conversație în sufragerie, iar cealaltă inculpată ar fi început să pulverizeze prin casă cu o soluție dintr-o sticlă inscripționată „Igienol”, pătrunzând în toate încăperile cu intenția de a sustrage bunuri.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3:

Potrivit procurilor, cele două femei nu au reușit să fure nimic, deoarece o vecină a bărbatului le-a surprins în locuința persoanei vătămate și a sesizat organele de poliție.

Cele două femei au fost reținute de organele de cercetare penală ale Secției 12 Poliție București, iar procurorul a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 București, cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, mai notează G4media.ro.

Citeşte şi:

55 de cadre medicale de la Spitalul de Psihiatrie Obregia, izolate după ce un pacient a fost confirmat cu COVID-19

Adriana Nedelea LA FIX: Bilanţ actualizat COVID-19 în România: 4.057 de cazuri şi 157 de decese

Vești bune: noul coronavirus nu pare să sufere mutații rapide, ceea ce înseamnă că un vaccin ar putea oferi protecție toată viața