MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Dragnea aduce reproşuri celor din Guvern, pentru că l-au lăsat singur în ultimii doi ani. Ce spune despre deciziile privind justiţia: „Nu regret nimic!”

Distribuie

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a reproşat, joi seara, colegilor din Guvern, că nu au comunicat toate măsurile bune luate în ultimii doi ani şi că l-au lăsat singur în spaţiul public. El spune că nu regretă deciziile privind modificările în legislaţia din justiţie, deşi şi-a asumat ”riscul suprem sau aproape suprem".

”Haideți să discutăm cinstit: eu am fost lăsat singur doi ani și jumătate”, a spus Dragnea, la Antena 3. El a arătat că le-a cerut colegilor să iasă, să spună lucrurile care s-au realizat. „Nu pentru laudă, dar ca să știe omul de acasă. Trebuie să le spui oamenilor ceea ce ai făcut, să știe exact ce s-a făcut în țara asta”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă regretă vreo măsură luată în aceşti doi ani, Dragnea a precizat că nu regretă, cu toate că şi-a asumat ”riscul suprem sau aproape suprem”.

”Nu regret că am speranţa că odată zgândărit acest roi de viespi vom putea cu toţii să curăţim cu toată protecţia externă, cu toată propaganda mizerabilă din interior, cu toată protecţia lui Iohannis şi a altor haştagişti, moralişti şi demagogi. Ce a produs acest sistem – procurorul Republicii, complicele torţionarilor comunişti şi la atâţia ani de la Revoluţie acel om să ajungă procurorul republicii…”, a mai spus liderul PSD.

El a continuat: ”Eu ştiam anumite lucruri şi bănuiam alte lucruri, dar niciodată nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de această structură ocultă care a parazitat sistemul de justiţie din România. Uitaţi-vă câte informaţii ies la iveală – mii de magistraţi urmăriţi, mii de magistraţi la care s-a început urmărirea din oficiu, mii de magistraţi ascultaţi care sigur că au avut ca urmare şantajul, presiunea, ofiţeri SRI care mergeau la parchete ca la ei la instituţie şi mergeau ca şefi, câmpul tactic”.

Liderul PSD s-a arătat nemulţumit şi de activitatea ANAF.

Preşedintele PSD a mai spus că a sperat că ANAF să controleze toate firmele, nu numai pe cele cu capital românesc.

„Cele cu capital străin trebuie să aibă acelaşi tratament, trebuie să respecte aceleaşi legi. Merg ca pisicuţii la multinaţionale, dacă merg, la ANAF s-au tot schimbat conduceri, ministrul de Finanţe să facă o analiză”, a spus liderul PSD.

Liderul PSD a mai arătat că a discutat situaţia de la ANAF şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescuc Tăriceanu. „Ministrul de Finanţe să facă o analiză să o prezinte în coaliţie, nu acceptăm, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, nu acceptăm ca unii de la ANAF să creadă că firmele româneşti sunt infractoare şi trebuie lovite”, a spus el.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citeşte şi:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Citește mai multe despre Liviu Dragnea și PSD pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii