De Valentina Postelnicu,

”Haideți să discutăm cinstit: eu am fost lăsat singur doi ani și jumătate”, a spus Dragnea, la Antena 3. El a arătat că le-a cerut colegilor să iasă, să spună lucrurile care s-au realizat. „Nu pentru laudă, dar ca să știe omul de acasă. Trebuie să le spui oamenilor ceea ce ai făcut, să știe exact ce s-a făcut în țara asta”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă regretă vreo măsură luată în aceşti doi ani, Dragnea a precizat că nu regretă, cu toate că şi-a asumat ”riscul suprem sau aproape suprem”.

”Nu regret că am speranţa că odată zgândărit acest roi de viespi vom putea cu toţii să curăţim cu toată protecţia externă, cu toată propaganda mizerabilă din interior, cu toată protecţia lui Iohannis şi a altor haştagişti, moralişti şi demagogi. Ce a produs acest sistem – procurorul Republicii, complicele torţionarilor comunişti şi la atâţia ani de la Revoluţie acel om să ajungă procurorul republicii…”, a mai spus liderul PSD.

El a continuat: ”Eu ştiam anumite lucruri şi bănuiam alte lucruri, dar niciodată nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de această structură ocultă care a parazitat sistemul de justiţie din România. Uitaţi-vă câte informaţii ies la iveală – mii de magistraţi urmăriţi, mii de magistraţi la care s-a început urmărirea din oficiu, mii de magistraţi ascultaţi care sigur că au avut ca urmare şantajul, presiunea, ofiţeri SRI care mergeau la parchete ca la ei la instituţie şi mergeau ca şefi, câmpul tactic”.

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante
Recomandări

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante

Liderul PSD s-a arătat nemulţumit şi de activitatea ANAF.

Preşedintele PSD a mai spus că a sperat că ANAF să controleze toate firmele, nu numai pe cele cu capital românesc.

„Cele cu capital străin trebuie să aibă acelaşi tratament, trebuie să respecte aceleaşi legi. Merg ca pisicuţii la multinaţionale, dacă merg, la ANAF s-au tot schimbat conduceri, ministrul de Finanţe să facă o analiză”, a spus liderul PSD.

Liderul PSD a mai arătat că a discutat situaţia de la ANAF şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescuc Tăriceanu. „Ministrul de Finanţe să facă o analiză să o prezinte în coaliţie, nu acceptăm, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, nu acceptăm ca unii de la ANAF să creadă că firmele româneşti sunt infractoare şi trebuie lovite”, a spus el.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citeşte şi:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum
GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize