MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 22:32

Dragnea, despre fotografia în care apare alături de Maior: „Habar nu am dacă este reală”

Distribuie

Liviu Dragnea a declarat că nu știe dacă fotografia în care apare alături de George Maior, care a fost prezentată de Victor Ponta, este reală sau nu. Președintele PSD a afirmat, la Antena 3, că "securiștii sunt în stare de orice".

„Habar n-am dacă fotografia de aseară este reală sau nu. Securiștii sunt în stare de orice. Eu nu am ascuns niciodată faptul că m-am întâlnit cu Maior, cu Coldea. Din ce îmi aduc aminte, cred că atunci era vorba de un eveniment – Ziua SRI. Erau peste 100 de oameni la eveniment: membrii Guvernului, conducerea de la Parchete, de la ICCJ”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Era un fotograf de la SRI care făcea poze întruna”, a mai spus președintele PSD.

El a mai spus că atunci nu avea de unde să ştie faptul că Maior şi Kovesi „stăteau cu fundul pe nişte protocoale ilegale şi neconstituţionale”.

Dragnea a mai susţinut că aceste poze îi sunt date lui Ponta de către Maior, pe care l-a îndemnat „să scoată toate pozele de la aceste evenimente care erau semipublice”.

Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. 

Luni seară, Victor Ponta a prezentat, la B1, fotografia în original cu Liviu Dragnea şi George Maior, dar şi o poză în care Liviu Dragnea apare cu Florian Coldea şi George Maior.

Citește mai multe despre George Maior și fotografie pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii