Mergi direct la conținut »
Dragnea explică de ce s-a anulat mitingul PSD de la Romexpo: "Am fi vrut să îl facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea explică de ce s-a anulat mitingul PSD de la Romexpo: "Am fi vrut să îl facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu"

Dragnea explică de ce s-a anulat mitingul PSD de la Romexpo: „Am fi vrut să îl facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că el este cel care a decis ca mitingul programat la Romexpo, miercurea viitoare, să fie anulat. Liderul PSD spune că s-au trezit târziu, pentru că ar fi vrut să facă mitingul în acest week-end.

De Valentina Postelnicu,

„Orice miting este important. Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toţi colegii care se pregătiseră să vină în Bucureşti şi am spus că cel mai important pentru noi este ca în ultima săptămână, în fiecare zi, în fiecare seară, să stăm în dispozitivele de campanie, să discutăm cu oamenii”, a spus Dragnea, în Dolj.

El a menţionat că a preferat ca, în loc să aducă 100.000 de oameni la Romexpo într-un miting, cu o zi înainte de a se termina campania, să rămână în oraş.

„Am fi vrut să îl facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu, weekendul e ocupat de PNL şi USR, iar să îl facem tot în weekend în altă parte a Bucureştiului, înseamnă că blocam tot oraşul”, a spus Dragnea, întrebat despre mitingul pe care PSD urma să îl facă în Bucureşti.

Social-democraţii spuneau că nu au dorit să blocheze Capitala, în timpul săptămânii şi că îşi vor concentra finalul de campanie prin acţiuni în ţară.

Următorul mare miting al PSD ar urma să aibă loc în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, duminică, pe 19 mai.


Citeşte şi:

„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

Close
Închide
  Close