De Valentina Postelnicu,

Nu se ştie dacă motivul anulării mitingului îl constituie posibilele incidente care ar fi putut avea loc în Capitală, chiar şi în cazul unei locaţii precum Romexpo, unde intrarea ar fi putut fi controlată de organizatori.

Social-democraţii spun că nu au dorit să blocheze Capitala, în timpul săptămânii şi că îşi vor concentra finalul de campanie prin acţiuni în ţară. Următorul mare miting al PSD ar urma să aibă loc în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, duminică, pe 19 mai.

PSD a avut, până acum, trei mari mitinguri, la Craiova, Iaşi şi Galaţi. Ultimele două acţiuni au fost tensionate, fiind organizate contra-manifestaţii.

Primarul Gabriela Firea, a declarat, marți seara, la România TV, că sunt programate 3 evenimente politice publice de mare amploare în capitală. PNL, PSD și USR vor organiza mitinguri, în săptămâna de dinainte de alegerile europarlamentare şi referendumul pe Justiţie.

”Vom avea, pe 18, un miting al PNL, în Piața Victoriei, pe 24, o manifestație a USR, în Parcul Izvor, iar săptămâna viitoare va fi și o manifestație a PSD. Fac apel la toți participanții să nu creeze conflicte, lupte și mișcări de stradă. Dacă va fi altceva decât au promis, sunt convinsă că se va acționa conform legii. Cei de la PNL și USR împart flyere în care mă atacă pe mine și pe primarii PSD de sector. ”, a spus Gabriela Firea, la România TV.


Citeşte şi:

VIDEO | Regizorul Corneliu Porumboiu, în cursa pentru Palme d’Or: „Se fac foarte multe filme în ziua de astăzi. S-a democratizat cumva arta aceasta”

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate