Mergi direct la conținut »
Starea Libertății | Dragoș Pătraru: E tragic, pentru că te întrebi: pe cine ne bazăm, frate, când începe o porcărie de-asta?
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Starea Libertății | Dragoș Pătraru: E tragic, pentru că te întrebi: pe cine ne bazăm, frate, când începe o porcărie de-asta?

Starea Libertății | Dragoș Pătraru: E tragic, pentru că te întrebi: pe cine ne bazăm, frate, când începe o porcărie de-asta?

Dragoș Pătraru îi critică dur pe politicienii care au făcut greșeli după greșeli de-a lungul timpului, însă acum, în plină criză cauzată de coronavirus vin să dea lecții. Printre cei vizați este Gabi Oprea, fostul ministru al Afacerilor de Interne, dar și Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

De Petre Dobrescu,

“Să vedeți amintire, izolații mei! Deci de acum 4 ani, doamna Firea… Vă mai amintiți voi când a fost epidemia aia de prost gust în Voluntari? De atunci era amintirea: doamna Firea și nea Pandelică, tolăniți unul lângă altul pe canapea în sufrageria vilei din Pipera a familiei. Un kitsch infinit – bibelouri, totul în roșu, o atmosferă generală de bordel. O crimă împotriva ochilor, nu alta. Bă, dar ce bine era! Acuma, cu pandemia asta, nu te mai poți bucura de nimic, nu? Că ești mereu cu gândul acolo: câți bolnavi, câți răniți, stare de urgență, de urgie, ce-o mai fi”, începe Pătraru ediția de astăzi din Starea Libertății.

Pe lista neagră se află și Gabriel Oprea, fostul ministru al afacerilor de Interne.

“Pe bune, cum se poate să-l inviți pe Oprea să spună ceva, orice? Cu ce te-ar putea dumiri despre criza prin care trecem un impostor absolut? Ce naiba de presă e asta cu Gabi Oprea dând sfaturi despre starea de urgență și despre cum să ne comportăm?

Dacă faci o listă cu invitați care să vorbească despre coronavirus și despre drama prin care trece umanitatea, eh, pe lista asta treci toți cei aproape miliarde de oameni de pe planetă, iar la final de tot îl scrii și pe Oprea… Iar dup-aia îl ștergi!”

Și senatorul liberal Vergil Chițac, cel care a fost confirmat cu COVID-19, după care la rândul său a îmbolnăvit și alți colegi.

“Și aici voiam să ajung… ăsta e general, da? Iar Chițac ăla care i-a scuipat în gură pe liberali este amiral!

Iată, ce generali, ce amirali am făcut. E tragic, pentru că te întrebi: pe cine ne bazăm, frate, când începe o porcărie de- asta? Păi, pe generalul izmenar. Și pe amiralul inconștient și traseist și tot ce mai vreți.

Cum comentează Dragoș Pătraru, vedeți în video de mai sus.

Close
Închide
  Close